Το κόλπο της για να διασφαλίσει πως η σαλάτα της θα παραμένει φρέσκια ακόμη κι αν την έχει φτιάξει μία ημέρα πριν, αποκάλυψε μια διατροφολόγος και δέχτηκε τα συγχαρητήρια χιλιάδων.
Η 28χρονη Αμάντα Μίξνερ από το Οχάιο, είπε ότι γεμίζοντας ένα βάζο με την σαλάτα σας, με την σάλτσα ή το ντρέσινγκ στο κάτω μέρος και το μαρούλι στην κορυφή, θα διατηρήσει το φαγητό σας φρέσκο όλη την νύχτα και θα πέσει στο πιάτο σας τέλεια.
«Αυτό είναι πραγματικά το κλειδί για την προετοιμασία μιας σαλάτας εκ των προτέρων, όπου κανένα από τα συστατικά δεν θα μαραθεί μέχρι την κατανάλωσή της» δήλωσε η διατροφολόγος στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.
«Μου αρέσει να προσθέτω λαχανικά, κάποια πρωτεΐνη και κάποια διασκεδαστικά πράγματα – όπως το μπέικον που έβαλα εδώ – και στην κορυφή μαρούλι. Στην συνέχεια, όταν θελήσετε να το φάτε, απλά κουνάτε το βάζο, ρίχνετε το περιεχόμενο σε ένα πιάτο και βγαίνει νοστιμότατο» πρόσθεσε. Σε αυτή την συγκεκριμένη σαλάτα, η Αμάντα έβαλε ένα ντρέσινγκ, ντοματίνια, αγγούρι, κόκκινο κρεμμύδι, αυγά, μπέικον και μαρούλι.
Μοναδικό κόλπο για να έχετε πάντα μία φρέσκια σαλάτα
Πάνω από 30.000 άνθρωποι που είδαν το κόλπο της, δήλωσαν ότι δεν είχαν σκεφτεί ποτέ να κάνουν σαλάτα σε στρώσεις και σίγουρα θα το δοκιμάσουν. «Υπέροχη ιδέα – αρκεί να έχει βάζα με πλατύ στόμιο» έγραψε κάποια ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Με τρέλανες». Άλλοι είπαν ότι θα πάνε στο κοντινό κατάστημα για να αγοράσουν βάζα προκειμένου να φτιάξουν σαλάτες για την δουλειά τους.