Στη γενέτειρά της, την Κύπρο, βρέθηκε η Άννα Βίσση, συνοδευόμενη από την καλή της φίλη, Δήμητρα Κούστα, με την τραγουδίστρια να ανεβάζει σχετικά στιγμιότυπα.
Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα ταξίδεψαν προ ημερών στο Παρίσι, όπου παρακολούθησαν παρέα τα shows της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στη γαλλική πρωτεύουσα.
Μετά το Παρίσι, σειρά είχε η πατρίδα της δημοφιλούς τραγουδίστριας, με την Άννα Βίσση να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το ξενοδοχείο όπου διέμεινε, αλλά και μία selfie με τη Δήμητρα Κούστα.
Άννα Βίσση: Τα stories που δημοσίευσε από την Κύπρο
Στην πρώτη εικόνα, η Άννα Βίσση καταγράφεται με denim τζάκετ και μαύρο καπέλο, σε μια casual εμφάνιση στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, το οποίο χαρακτηρίζει ως το σπίτι της στην Κύπρο.
![Η Άννα Βίσση στο ξενοδοχείο που διαμένει στην Κύπρο](/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2025-02/vissi-story-1.jpg?itok=iYrcmdYI)
Στο δεύτερο στιγμιότυπο, Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό, με την τραγουδίστρια να ενημερώνει τους followers ότι βρισκόντουσαν στην παραλία Φοινικούδες.
![Δήμητρα Κούστα και Άννα Βίσση ποζάρουν χαμογελαστές](/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2025-02/vissi-story.jpg?itok=p6--XZFd)
«Όχι στο Μαϊάμι...», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στο story της, με την ίδια να καταγράφεται αγκαλιά με τη Δήμητρα Κούστα, και φόντο πανύψηλους φοίνικες.
Σημειώνεται ότι, Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα συνδέονται από δυνατή φιλία, ενώ η τραγουδίστρια αναμένεται το καλοκαίρι να βαφτίσει τον γιο της Δήμητρας Κούστα στο Κάπρι της Ιταλίας.