Τα πασχαλινά αυγά αποτελούν μία μεγάλη παράδοση που ακολουθούμε κάθε χρόνο αυτή την εποχή.
Βάφουμε τα πασχαλινά αυγά μας κάθε Μεγάλη Πέμπτη, κυρίως με κόκκινο χρώμα και τα διακοσμούμε με σχέδια κ.α.
Στη συνέχεια, τσουγκρίζουμε τα πολύχρωμα πασχαλινά αυγά μετά την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα, στο εορταστικό τραπέζι.
Το συμβαίνει όμως με τα πασχαλινά αυγά που έχουν βαφή; Πόσο καλά είναι και πρέπει να τα τρώμε ή όχι; Και πότε;
Κάποιες φορές, φαίνεται ότι δεν πρέπει να τρώμε τα πασχαλινά αυγά και πρέπει να προσέχουμε συγκεκριμένα πράγματα καθώς μπορεί να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία μας.
Διαβάστε πότε δεν πρέπει να τρώμε τα πασχαλινά αυγά και τι πρέπει να προσέχουμε στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο