Η διατροφή είναι βασικός παράγοντας για τη γενική υγεία και ευεξία. Η υπερβολική κατανάλωση ορισμένων τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ η αύξηση της πρόσληψης άλλων μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα.
Ένας γιατρός έχει πρόσφατα επισημάνει τρεις συγκεκριμένους τύπους τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε περισσότερο για να προστατεύσουμε την καρδιά και τον εγκέφαλό μας, σημειώνει η Irish Star.
Ο εμπειρογνώμονας για τα καρδιαγγειακά θέματα Δρ William Li, μιλώντας στο τελευταίο podcast της Zoe Health, έδωσε συμβουλές για τη διατήρηση υγιών αιμοφόρων αγγείων, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και άνοιας, μεταξύ άλλων σοβαρών παθήσεων υγείας.
Διαβάστε περισσότερα στο Economistas.gr