Η χρήση μυρωδικών στο μαγείρεμα δεν κάνει μόνο τα φαγητό νοστιμότερο, αλλά ωφελεί και την υγεία.
Το να χρησιμοποιούμε μυρωδικά στην μαγειρική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσουμε την γεύση του φαγητού μας. Ολοι γνωρίζουν ότι και το πιο απλό πιάτο μπορεί να κερδίσει χρώμα και άρωμα στο λεπτό, με την προσθήκη του κατάλληλου μυρωδικού.
Εκτός από αυτό, τα οφέλη τους για την υγεία είναι πολλαπλά. Δύο μυρωδικά που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην ελληνική κουζίνα παρέχουν ισχυρή προστασία ενάντια στον καρκίνο όταν τα συστατικά τους δρουν συνδυαστικά, διαπίστωσαν ερευνητές από τη Ρωσία.
Επίσης αυτά τα δύο μυρωδικά που χρησιμοποιούμε εκτενώς στην μεσογειακή κουζίνα προστατεύουν την όραση και ενισχύουν τα οστά.
Διαβάστε τα δύο μυρωδικά που προστατεύουν από τον καρκίνο στο Bovary.gr