Η «Σοφία» έντυσε την Ελλάδα στα λευκά -Χιόνι παντού και πολικές θερμοκρασίες - iefimerida.gr

Η «Σοφία» έντυσε την Ελλάδα στα λευκά -Χιόνι παντού και πολικές θερμοκρασίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία «Σοφία» έχει ντύσει στα λευκά απ άκρη σε άκρη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές εικόνες και ευκαιρία για παιχνίδι σε μικρούς- που έχουν ακόμα διακοπές...- αλλά και σε μεγάλους.

Ευτυχώς προς το παρόν δεν υπάρχουν μεγάλης έκτασης προβλήματα. Χιόνι έπεσε ακόμα και στην Κέρκυρα που είχε να χιονίσει 13 χρόνια. Χιόνια έχει και η Κεφαλλονιά και η Σαμοθράκη, ενώ τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται στο οδικό δίκτυο στις ορεινές περιοχές, όπως για παράδειγμα στην Κοζάνη και τα Ιωάννινα, όπου συν τοις άλλοις επικρατούν και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Γεμάτη χιόνια είναι και η Πάρνηθα φυσικά, ενώ στην Αρκαδία το χιόνι δεν έμεινε μόνο στα ορεινά αλλά το έστρωσε και μέσα στην Τρίπολη. Μαγευτικό είναι το τοπίο στα βουνά και στους χειμερινούς προορισμούς όπως τα Καλάβρυτα και τα Μετέωρα ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κακοκαιρία ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΟΦΙΑ χιόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ