Μαραθωνοδρόμος έπεσε θύμα βιασμού -Οι φωτογραφίες με τις πληγές σοκάρουν - iefimerida.gr

Μαραθωνοδρόμος έπεσε θύμα βιασμού -Οι φωτογραφίες με τις πληγές σοκάρουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αθλήτρια σε αγώνες υπερ-μαραθωνίου Viktória Makai από την Ουγγαρία,έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και βιασμού στην Βουδαπέστη, τον περασμένο Οκτώβριο.

Καθώς έκανε την καθημερινή της προπόνηση στον δρόμο, ένας δυνατός και μεγαλόσωμος άνδρας την έριξε στο έδαφος, την χτύπησε στο κεφάλι και την βίασε. Το φοβερό είναι ότι πολλά αυτοκίνητα πέρασαν από εκείνο το σημείο του δρόμου καθώς η γυναίκα υφίστατο τον βιασμό και κανένα δεν σταμάτησε...Ο συζυγός της Βικτώρια, άρχισε να ψάχνει την γυναίκα του και κατάφερε να αποτρέψει τα χειρότερα. Οταν έφθασε στο σημείο που βρισκόταν η γυναίκα του, ο άνδρας έτρεξε και διέφυγε και ο σύζυγος της Βικτώρια Μακάι οδήγησε την γυναίκα του στο νοσοκομείο.Η αστυνομία τελικά συνέλαβε τον άνδρα και του απήγγειλε κατηγορίες. Οταν βγήκε από το νοσοκομείο η Μακάι αρνήθηκε να κρύψει τις πληγές της και ξεκίνησε μια καμπάνια ενάντια στην βία με τίτλο Run Away.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαραθωνοδρόμος Βικτώρια Μακάι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ