Μόνο στη Βρετανία: Τι έγινε όταν ο γάτος της Μέι κλείστηκε έξω - iefimerida.gr

Μόνο στη Βρετανία: Τι έγινε όταν ο γάτος της Μέι κλείστηκε έξω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας γάτος, ένας αστυνομικός και η μαύρη πόρτα με τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Δεν ήθελε πολύ για να γίνει viral αυτό το βίντεο με τέτοιους πρωταγωνιστές.

Ο Λάρι δεν άντεξε και πολύ τη βροχή που έπεφτε στο Λονδίνο την Τρίτη. Ετσι, κάποια στιγμή ο γάτος της βρετανικής πρωθυπουργικής κατοικίας θέλησε να επιστρέψει σπίτι. Το πρόβλημα; Η πόρτα ήταν κλειστή.

Αφού περίμενε για λίγο, ο γάτος έστρεψε το κεφάλι του προς τον αστυνομικό που στεκόταν παραδίπλα. Κάποιοι χρήστες του Twitter... ερμήνευσαν το ύφος του Λάρι ως «Τι θα γίνει; Θα περιμένω για πολύ;», ενώ άλλοι θεώρησαν ότι ήταν πιο ευγενικός και απλά... ζητούσε τη βοήθεια του ένστολου με το βλέμμα.

Γεγονός είναι πάντως ότι ο αστυνομικός δεν κρατήθηκε τελικά. Πλησίασε και χτύπησε την πόρτα, που άνοιξε για να επιτρέψει στον Λάρι να μπει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάτος Ντάουνινγκ Στριτ αστυνομικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ