Βίντεο: Ο πρόεδρος της Ρόμα βούτηξε σε συντριβάνι -Και θα πληρώσει - iefimerida.gr

Βίντεο: Ο πρόεδρος της Ρόμα βούτηξε σε συντριβάνι -Και θα πληρώσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε... έκσταση βρισκόταν ο Τζέιμς Παλότα, έπειτα από την απίστευτη έκπληξη που πέτυχε η Ρόμα, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League.

Η χαρά του προέδρου της ομάδας ήταν τέτοια, που δεν δίστασε να βουτήξει σε συντριβάνι στην Πιάτσα ντελ Πόπολο, λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ οπαδοί της Ρόμα φώναζαν συνθήματα.

Ομως, δεν χάρηκαν όλοι με την κίνησή του και κάποιοι απαίτησαν να του επιβληθεί το πρόστιμο των 500 ευρώ που προβλέπεται για όποιον κάνει βουτιά στα συντριβάνια της πόλης.

Επειτα από τις αντιδράσεις, ο Παλότα τηλεφώνησε στη δήμαρχο της Ρώμης και ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του, ενώ της δήλωσε ότι θα πληρώσει όποιο πρόστιμο του επιβληθεί και με το παραπάνω μάλιστα.

Η δήμαρχος, Βιρτζίνια Ράτζι, αποδέχθηκε τη συγγνώμη του. «Το έκανε σε μια στιγμή ενθουσιασμού, αλλά αναγνώρισε το πόσο σημαντικό είναι να δίνει το καλό παράδειγμα. Θα πληρώσει το πρόστιμο», είπε η δήμαρχος, που αποκάλυψε ότι ο 60χρονος θα δωρίσει 230.000 ευρώ για την αποκατάσταση ενός ιστορικού συντριβανιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομά Τζέιμς Παλότα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ