Επιβάτης πτήσης «τρελάθηκε» -Ούρλιαζε και χτυπιόταν - iefimerida.gr

Επιβάτης πτήσης «τρελάθηκε» -Ούρλιαζε και χτυπιόταν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάος προκάλεσε ένας Ρώσος σε πτήση, καθώς προσπάθησε να καταπολεμήσει τον φόβο του για τα αεροπλάνα πίνοντας αλκοόλ, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ουρλιάζει και να χτυπά τη θέση μπροστά του.

Σε βίντεο που τράβηξαν επιβάτες της πτήσης από τη Μόσχα προς την Αττάλεια, ο άνδρας που ταξίδευε για πρώτη φορά με αεροπλάνο φαίνεται καλυμμένος με αίματα. Στο ξέσπασμά του, ούρλιαζε χωρίς να βγάζουν νόημα αυτά που έλεγε και χτυπιόταν, με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι επιβάτες, οι οποίοι τον έδεσαν με τις ζώνες. Επιπλέον, ένα άτομο τον κρατούσε από πίσω, έχοντας περασμένο το χέρι του στον λαιμό του, προκειμένου να τον κρατά ακίνητο.

Σύμφωνα με το M24, οι αεροσυνοδοί του πήραν το αλκοόλ, κάτι που τον έκανε έξαλλο. Κάποια στιγμή μέλος του πληρώματος προσπάθησε να τον δέσει, αλλά εκείνος αντιστάθηκε και χτύπησε το πρόσωπό του στο πίσω μέρος καθίσματος.

Ο επιβάτης ταξίδευε με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, που επέστρεψαν στη Ρωσία μετά το συμβάν, ενώ εκείνος συνελήφθη μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος.

Βίντεο: proTV

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επιβάτης πτήση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ