Εδιωξαν από τη θέση της μητέρα με μωρό σε τρένο στην Αγγλία - iefimerida.gr

Εδιωξαν από τη θέση της μητέρα με μωρό σε τρένο στην Αγγλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τρένο στο Μπράιτον της Αγγλίας, μία νεαρή μητέρα βίωσε τον ρατσισμό από συνεπιβάτες της.

Η νεαρή γυναίκα με το μωρό της στην αγκαλιά μόλις πήγε να καθίσει δέχτηκε τα σχόλια μίας ηλικιωμένης, η οποία της φώναξε «να σέβεσαι τους μεγαλύτερους και καλύτερους από εσένα. Εγώ έχω πληρώσει εισιτήριο πρώτης θέσης. Δεν θέλω δίπλα μου ένα μωρό που ουρλιάζει». Η μητέρα απάντησε: «Δεν με σέβεσαι καθόλου. Αυτός (σ.σ. δείχνοντας το μωρό) συμπεριφέρεται καλύτερα από εσένα».

Στη διαμάχη ενεπλάκησαν και άλλοι επιβάτες, οι οποίοι πήραν το μέρος της ηλικιωμένης, λέγοντας στη γυναίκα πως δεν έχει εισιτήριο για το συγκεκριμένο τμήμα του τρένου άρα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Η μητέρα μάταια προσπαθούσε να τους εξηγήσει πως έχει πληρώσει εισιτήριο και πως αυτές οι θέσεις που εκείνοι ονόμαζαν «πρώτης τάξης» είναι καθίσματα στα οποία έχουν προτεραιότητα άτομα τα οποία δεν μπορούν και δεν πρέπει να στέκονται όρθια.

Τελικά η νεαρή με το μωρό σηκώθηκε και κάθισε αλλού, σε θέση που της παραχώρησε νεαρός άνδρας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μωρό μητέρα τρένο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ