Ο Μπέκαμ στηρίζει τη UNICEF: Τέλος στη βία κατά των παιδιών - iefimerida.gr

Ο Μπέκαμ στηρίζει τη UNICEF: Τέλος στη βία κατά των παιδιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της UNICEF και πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο, με θέμα της κακοποίηση των μικρών παιδιών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διάσημος σούπερ σταρ βρίσκεται μπροστά στην κάμερα και τα τατουάζ που έχει στο κορμί του «ζωντανεύουν», σε ένα βίντεο το οποίο καλεί τους πάντες να βάλουν τέλος στην κακοποίηση των παιδιών.

Χαρακτηριστικά, ο Μπέκαμ έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ανέβασε το σχετικό βίντεο: «Η βία μπορεί να στιγματίσει τα παιδιά για πάντα. Έχω συναντήσει παιδιά μαζί με την Unicef τα οποία έχουν υποστεί ανείπωτη βία και κακοποίηση και έχω δει τα βαθιά σημάδια που έχουν αφήσει. Επέλεξα τα τατουάζ του σώματός μου, όμως εκατομμύρια παιδιά κουβαλούν σημάδια που δεν έχουν επιλέξει. Σας παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το βίντεο για να σταματήσουμε την βία ενάντια σε κάθε παιδί. Είναι λάθος. Βάλτε ένα τέλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Μπέκαμ UNICEF
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ