Σάλος στην Αυστρία: Ακροδεξιός πολιτικός δείχνει σε πρόσφυγες πως να μην... αγγίζουν τις γυναίκες - iefimerida.gr

Σάλος στην Αυστρία: Ακροδεξιός πολιτικός δείχνει σε πρόσφυγες πως να μην... αγγίζουν τις γυναίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος στην Αυστρία με ακροδεξιό πολιτικό που υποδεικνύει σε πρόσφυγες πως να αγγίζουν τις γυναίκες.

Ο Άρμιν Σίπελ χρησιμοποιεί ένα μανεκέν, μια ξανθιά κούκλα με μια μίνι φούστα, για να εξηγήσει στους μετανάστες και στους πρόσφυγες πώς δεν πρέπει να αγγίζουν τις Ευρωπαίες γυναίκες. Ο ίδιος αναφέρει ότι το έκανε μετά τις συνεχείς επιθέσεις σε γυναίκες από πρόσφυγες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Σίπελ λέει στο βίντεο ότι οι Ευρωπαίες δεν θέλουν να τις αγγίζουν δημοσίως ξένοι άντρες και ζητά από τους πρόσφυγες να μην κοιτούν προκλητικά τις γυναίκες στην χώρα του, να μην σφυρίζουν σε αυτές στον δρόμο και γενικά να μην τις παρενοχλούν. Μάλιστα, γίνεται και περιγραφικός, αφού αγγίζει το μανεκέν στο στήθος αλλά και στα οπίσθια, για να δείξει τα λάθη που δεν πρέπει να κάνουν όταν συναντούν γυναίκες. «Το να πιάνετε τις γυναίκες σε αυτά τα σημεία είναι απλά απαράδεκτο», ακούγεται να λέει, ενώ στο τέλος του βίντεο «προειδοποιεί»: «Κρατήστε τα χέρια σας κάτω από τις γυναίκες μας»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ