Η αντίδραση των παικτών της Ουρουγουάης στον λάθος εθνικό ύμνο - iefimerida.gr

Η αντίδραση των παικτών της Ουρουγουάης στον λάθος εθνικό ύμνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Copa America φιλοξενείται στις ΗΠΑ. Και μπορεί να είναι και η... τελευταία, αν οι διοργανωτές κάνουν κι άλλες τέτοιες γκάφες.

Στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με το Μεξικό, την Κυριακή, οι παίκτες των δύο ομάδων παρατάχθηκαν για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δύο χωρών, όπως παραδοσιακά γίνεται. Μόνο που οι Ουρουγουανοί διεθνείς άρχισαν να κοιτάζονται απορημένοι, διαπιστώνοντας ότι αυτό που ακούγεται από τα μεγάφωνα του σταδίου, δεν είναι ο εθνικός τους ύμνος.

Οι διοργανωτές είχαν κάνει λάθος και «έπαιξαν» τον ύμνο της Χιλής και λίγη ώρα αργότερα απολογήθηκαν για το συμβάν. Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι ένας από τους παίκτες της Ουρουγουάης- και μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας, ο Γκοντίν- τραγουδούσε την ώρα που παιζόταν ο λάθος εθνικός ύμνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ copa america εθνικός ύμνος Ουρουγουάη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ