Απίστευτος διάλογος οπαδών με παίκτη: 300 κιλά είσαι ρε... - iefimerida.gr

Απίστευτος διάλογος οπαδών με παίκτη: 300 κιλά είσαι ρε...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παιχνίδι ήταν ανάμεσα στον Πιερικό και τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Το τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Πέρασε, όμως, σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, δεδομένου ότι... όλα τα λεφτά ήταν ο επικός διάλογος που έλαβε χώρα ανάμεσα στον έξαλλο οπαδό των γηπεδούχων και τον ποδοσφαιριστή του Πύρασου.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο ποδοσφαιριστής του Πύρασου έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μετά από μαρκάρισμα ενός παίκτη του Πιερικού. Έδωσε έτσι την «αφορμή» σε έναν οπαδό των γηπεδούχων να ξεσπάσει και να τον «λούσει» με διάφορα... γαλλικά!

«Σήκω πάνω βρε ζώο... Μαλ@κ@, τριακόσια κιλά είσαι, ρε μαλ@κ@. Για μπάλα είσαι βρε κτήνος; Δεν μπορείς να στρίψεις βρε μαλ@κ@. Ζώο, ε ζώο! Γαμ@ το χωριού, γαμ@! Βλάκα! Σε βάζουν και παίζεις, δεν έχετε άλλους! Μαλ@κ@. Τριακόσια κιλά. Άσε να παίξει κανένα νέο παιδί βρε μαλ@κ@», φώναξε, μεταξύ άλλων κραυγών, ο οπαδός των γηπεδούχων, αλλά ο παίκτης του Πύρασου είχε την «πληρωμένη» απάντηση! «Αφού δεν μπορούν να με κόψουν οι δικοί σου θα παίζω μία ζωή»!

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυρασος παίκτης οπαδοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ