Η φάρσα του Χάρισον Φορντ στους φαν του Star Wars - iefimerida.gr

Η φάρσα του Χάρισον Φορντ στους φαν του Star Wars

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είσαι φαν του Star Wars και θα έκανες τα πάντα για να βρεθείς στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας, να γνωρίσεις από κοντά το διάσημο καστ του, τον απίθανο Χαν Σόλο, την πριγκίπισσα Λέια και τον υπέροχα γλυκό Τσουμπάκα, και έτσι συμμετέχεις σε ένα διαγωνισμό.

Ανοίγεις το Skype σου, μιλάς με τους διοργανωτές και ξαφνικά ο Χάρισον Φορντ εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σου. Πράγμα δύσκολο, θα πεις, συνέβη όμως και οι αντιδράσεις ήταν απίστευτες. Χαρά, χειροκροτήματα, ενθουσιασμός, ακόμα και δάκρυα. Με αυτό τον τρόπο αντέδρασαν όσοι συμμετείχαν στην «φάρσα» που έστησε η παραγωγή του Star Wars με την Omaze, μία οργάνωση που δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία μέσω εκστρατειών και διαγωνισμών για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για την ιστορία, όσοι συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό, ξόδεψαν μόλις 10 δολάρια, για να έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί του Star Wars. Οι νικητές θα είναι μόλις 2 και θα πάρουν 4 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρισον Φορντ φάρσα star wars
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ