Η στιγμή της σύλληψης δύο υπόπτων στο Παρίσι - iefimerida.gr

Η στιγμή της σύλληψης δύο υπόπτων στο Παρίσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή της σύλληψης δύο υπόπτων στο Παρίσι κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα περαστικοί, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις «πολιορκούσαν» το διαμέρισμα μέσα στο οποίο πίστευαν ότι βρισκόταν ο εγκέφαλος του μακελειού στο Παρίσι.

Στο πρώτο βίντεο, οι άντρες της αντιτρομοκρατικής «στριμώχνουν» με ασπίδες έναν φωνάζοντάς του στα αγγλικά: «Στα γόνατά! Δείξε μου την πλάτη σου!».

Ο ύποπτος πέφτει στο έδαφος με τα χέρια στο κεφάλι και ο αστυνομικός του ξαναφωνάζει να του δείξει την πλάτη του. Στη συνέχεια σηκώνεται αργά και γυρίζει την πλάτη όπως του ζητήθηκε, μέχρι οι αστυνομικοί να τον πλησιάσουν και να τον συλλάβουν.

Σε άλλο βίντεο, οι αστυνομικοί φαίνονται να συλλαμβάνουν έναν δεύτερο ύποπτο ο οποίος βρίσκεται τραυματισμένος στο έδαφος.

Και τα δύο βίντεο τραβήχτηκαν από περαστικούς που βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο λίγα μέρα μακριά από το διαμέρισμα του Σεν Ντενί στο οποίο έγινε προηγουμένως η έφοδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι αντιτρομοκρατική Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ