Αστεγος, βρεγμένος σαν παπί από τη βροχή, βρίσκει ένα πιάνο και παίζει Μπετόβεν - iefimerida.gr

Αστεγος, βρεγμένος σαν παπί από τη βροχή, βρίσκει ένα πιάνο και παίζει Μπετόβεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ανέβασε στο YouTube ο χρήστης Max Brown.

Στο βίντεο διακρίνεται ένας άστεγος άνδρας στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νιουκάστλ ο οποίος είναι μούσκεμα και περιφέρεται με το sleeping bag του, βρίσκει ένα πιάνο, κάθεται και ξεκινά να παίζει Μπετόβεν.

Το όνομά του είναι Αλαν και όπως αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο ο Max Brown, του μίλησε όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία του. «Ηταν πολύ φιλικός κι έδειχνε εμφανώς σοκαρισμένος όταν τον ευχαρίστησα για το παίξιμό του. Μου είπε ότι δεν είχε παίξει για πολύ καιρό και ότι προσπαθούσε να θυμηθεί πώς είναι να παίζεις. Από τότε τον ξαναείδα κι άλλες φορές, και τώρα πια παίζει άψογα. Ηταν πολύ ευχαριστημένος που βρήκε αυτό το πιάνο στον σταθμό του Νιουκάστλ μου είπε. Του πρότεινα να βγάλει κάτι για να μπορούμε να του μαζεύουμε λεφτά, αλλά μου είπε ότι έτσι θα ανησυχεί μην του τα κλέψουν. Κοιμάτε συχνά έξω από το τοπικό καζίνο, αλλά καποιές φορές φεύγει από εκεί» γράφει ο Max Brown.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νιούκαστλ Άστεγος πιάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ