Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Αριζόνα: Αστυνομικός εμβολίζει με το περιπολικό ένοπλο πεζό - iefimerida.gr

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Αριζόνα: Αστυνομικός εμβολίζει με το περιπολικό ένοπλο πεζό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε περιπολικό κατέγραψε πώς ένας αστυνομικός χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό όχημα για να εμβολίσει και να ανακόψει την πορεία ενός υπόπτου ο οποίος ήταν οπλισμένος.

Στο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην Αριζόνα των ΗΠΑ, ο ένοπλος περπατά κοντά στο πεζοδρόμιο και ρίχνει πιστολιές στον αέρα. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ο αστυνομικός, η φωνή του οποίου ακούγεται στο βίντεο να λέει στους συναδέλφους του να μείνουν πίσω, χρησιμοποιεί το περιπολικό για να αφοπλίσει τον ύποπτο. Στο βίντεο ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ ο ένοπλος πετάγεται στον αέρα, σπάζοντας το παρμπρίζ του περιπολικού.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 19 Φεβρουαρίου, αλλά το βίντεο δόθηκε πριν από λίγες ώρες στη δημοσιότητα, με την Αστυνομία της Μαράνα να ανακοινώνει πως ο ύποπτος είναι ο Μάριο Βαλένσια και πως επέζησε από τη σύγκρουσή του με το περιπολικό. Εχει «πλούσιο» βιογραφικό από παραβάσεις και κλοπές, ενώ το όπλο με το οποίο πυροβολούσε στον αέρα εκείνη την ημέρα ήταν ένα αυτόματο που είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από πολυκατάστημα.

Δύο ημέρες μετά, αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ