Σοκ: Πατέρας έδεσε στο τιμόνι του αυτοκινήτου το βρέφος του και οδηγούσε κανονικά - iefimerida.gr

Σοκ: Πατέρας έδεσε στο τιμόνι του αυτοκινήτου το βρέφος του και οδηγούσε κανονικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας 39χρονος έδεσε το μόλις ενός μηνός βρέφους του στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, η μητέρα το κατέγραψε σε βίντεο κι εκείνος οδηγούσε κανονικά.

Το βίντεο που έγινε viral σε Κίνα και Ταϊβάν, όπου ζει το εν λόγω ανδρόγυνο, προκάλεσε την οργή των χρηστών των social media.

Συγκεκριμένα, πλήθος χρηστών επιτέθηκαν στον 39χρονο Yong Liao και την 34χρονη μητέρα του Xia Lung, η οποία σχολίασε στο Facebook: «Δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέται ο καθένας, δεν ήμασταν στον κεντρικό δρόμο εκείνη την ώρα, βρισκόμασταν σε ένα πρατήριο καυσίμων». Το σχόλιο προκάλεσε κι άλλα αρνητικά σχόλια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κατεβάσει το βίντεο από το ίντερνετ και να διοαγράψει τα σχόλια.

Ωστόσο, η είδηση είχε ήδη διαδοθεί.

Παρόλα αυτά, κοινωνικοί λειτουργοί της Ταϊβάν δήλωσαν πως δεν σκοπεύουν να λάβουν δράση κατά του ζευγαριού. «Βλέποντας το βίντεο, δεν διακρίνεται αν υπήρξε ηθελημένη κακοποίηση του παιδιού, αν και θεωρώ ότι είναι σωστό να πούμε ότι οι συγκεκριμένοι γονείς είναι ένα κακό παράδειγμα για τους άλλους και πως αυτή η δραστηριότητα φυσικά και είναι επικίνδυνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βρέφος τιμόνι Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ