Το Μουντιάλ μεταφέρθηκε και... εκτός Γης -Αστροναύτες σε ρυθμούς Βραζιλίας κάνουν κόλπα με τη μπάλα - iefimerida.gr

Το Μουντιάλ μεταφέρθηκε και... εκτός Γης -Αστροναύτες σε ρυθμούς Βραζιλίας κάνουν κόλπα με τη μπάλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μουντιάλ αποτελεί αδιαμφισβήτητα τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη. Ενας μήνας ανά τέσσερα χρόνια αφιερώνεται πλήρως στο ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, όλα τα βλέμματα στρέφονται γύρω από την «στρογγυλή θεά». Υπάρχει η αίσθηση πως σύσσωμος ο πλανήτης κάνει ένα μικρό... διάλειμμα από τις βασικές του υποχρεώσεις, για να δώσει την απαιτούμενη προσοχή στο πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό ραντεβού. Αυτή τη φορά ωστόσο, το ποδοσφαιρικό κλίμα ξεπέρασε τα σύνορα του πλανήτη.

Αυτό αποδεικνύεται από το παρακάτω βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν αστροναύτες της NASA. Αρκετά απομακρυσμένοι από τη Γη, σε μέρη που η βαρύτητα απουσιάζει, οι τρεις απεσταλμένοι στο διάστημα θέλησαν να δώσουν το δικό τους χαρμόσυνο μήνυμα για την έναρξη του Μουντιάλ. Με μια μικρή μπάλα ποδοσφαίρου κάνουν εκπληκτικά κόλπα, εκμεταλλευόμενοι το πολύ αδύναμο βαρυτικό πεδίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ