Κινητό και... αυτοκίνητο δεν πάνε μαζί -Μια πανέξυπνη διαφήμιση σε κινηματογράφο της Κίνας - iefimerida.gr

Κινητό και... αυτοκίνητο δεν πάνε μαζί -Μια πανέξυπνη διαφήμιση σε κινηματογράφο της Κίνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ανυποψίαστοι θεατές μιας ταινίας μπαίνουν με ευχάριστη διάθεση στην αίθουσα. Κάθονται στις θέσεις τους και αρχίζουν να παρατηρούν τη προβολή, που δείχνει ένα αμάξι, σε πρώτο πρόσωπο, να διασχίζει έναν φαινομενικά άδειο δρόμο. Σε ένα άλλο δωμάτιο του ίδιου κτιρίου, μπροστά από έναν υπολογιστή, ένας από τους υπεύθυνους του κινηματογράφου ετοιμάζεται να στείλει ομαδικό μήνυμα στα κινητά όλων των θεατών της ταινίας.

Τα μηνύματα έρχονται το ένα μετά το άλλο, από παντού ακούγονται χαρακτηριστικοί μικροί και διακριτικοί ήχοι. Ξαφνικά, κανείς δεν παρακολουθεί την οθόνη του κινηματογράφου. Ολοι έχουν στραφεί στις οθόνες των κινητών τους. Προτού το καταλάβουν, το αμάξι αλλάζει πορεία και τρακάρει. Οταν το βλέμμα τους επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη είναι ήδη αργά. Μια διαφήμιση κατά της χρήσης των κινητών εν ώρα οδήγησης, που θα μείνει αξέχαστη στους θεατές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ