Ο πανέμορφος... εσωτερικός κόσμος των φαγητών -Πως φαίνονται κάποια από τα πιο λαχταριστά πιάτα κομμένα στη μέση - iefimerida.gr

Ο πανέμορφος... εσωτερικός κόσμος των φαγητών -Πως φαίνονται κάποια από τα πιο λαχταριστά πιάτα κομμένα στη μέση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις σας έρχεται πρώτο στο μυαλό όταν σκεφτείτε μια λαχταριστή γεμιστή γαλοπούλα ή ένα δροσιστικό και γευστικό παγωτό; Είναι αποδεδειγμένο πως η εικόνα που δημιουργεί αμέσως η φαντασία μας συνήθως παρουσιάζει τα πράγματα ολοκληρωμένα. Δηλαδή, τις περισσότερες φορές θα σκεφτείτε ένα ανέγγιχτο πιάτο, όπου δεν του λείπει ούτε ψίχουλο. Μια φημισμένη σεφ και ένας ταλαντούχος φωτογράφος από τις ΗΠΑ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν πιάτα, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Η Σαρλότ Ομνς μαγείρευε λαχταριστά φαγητά, που αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους κόβονταν στη μέση. Εκεί, έπαιρνε τη σκυτάλη ο Μπέθ Γκάλον όπου φρόντισε με τη φωτογραφική μηχανή του να αποτυπώσει πλήρως τον μαγευτικό εσωτερικό κόσμο ενός... πιάτου. Διότι μπορεί η εξωτερική όψη να μας διεγείρει, αλλά το εσωτερικό κομμάτι είναι αυτό που τελικά χαρίζει την γευστική, αλλά και την οπτική, απόλαυση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ