Απίστευτο βίντεο -Πώς τιμωρούν όσους ουρούν δημόσια στην Ινδία - iefimerida.gr

Απίστευτο βίντεο -Πώς τιμωρούν όσους ουρούν δημόσια στην Ινδία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν πρωτότυπο τρόπο για να λύσουν ένα πρόβλημα χρόνων βρήκαν ακτιβιστές στην Ινδία. Το πρόβλημα ήταν ότι πολλοί Ινδοί συνηθίζουν να... ουρούν δημόσια. Οχι από χούι αλλά επειδή δεν υπάρχουν δημόσια ουρητήρια.

Αν και έχουν ψηφιστεί αυστηροί νόμοι που επιβάλλουν ποινές φυλάκισης σε όσους «συλλαμβάνονται» να ουρούν δημόσια το φαινόμενο αντί να περιορίζεται εξαπλώνεται.

Ετσι κάποιοι ακτιβιστές θέλησαν να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση και να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τους περαστικούς που τους βρωμίζουν τους τοίχους των σπιτιών τους. Εφτιαξαν το Pissing Tanker, ένα βυτίο γεμάτο νερό που περιπολεί στους δρόμους και αν εντοπίσει κάποιον που ουρεί δημόσια, τον περιλούζει με τη μάνικα.

Το σύνθημα τους είναι «Εαν σταματήσεις, σταματάμε κι εμείς» και προειδοποιεί τους παραβάτες ότι θα τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία βυτίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ