Περπατώντας με έναν άγνωστο: Η αμήχανη συνύπαρξη όταν τα βήματα στο πεζοδρόμιο συγχρονίζονται - iefimerida.gr

Περπατώντας με έναν άγνωστο: Η αμήχανη συνύπαρξη όταν τα βήματα στο πεζοδρόμιο συγχρονίζονται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει συμβεί σε όλους ανεξαιρέτως. Την ώρα που περπατάμε αδιάφορα σε κάποιο πεζοδρόμιο, ένας εντελώς άγνωστος εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά , τα βήματα για κάποιο ανεξήγητο λόγο συγχρονίζονται και η διαδρομή... αρχίζει να αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η περιέργεια μας αρχίζει να διεγείρεται, οι κλεφτές ματιές γίνονται όλο και πιο συχνές και συνοδεύονται από ένα αίσθημα μικρής αμηχανίας.

Η διάρκεια της κοινής διαδρομής στο πεζοδρόμιο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αλλες φορές νιώθουμε οικεία και απολαμβάνουμε την απροσδόκητη συνύπαρξη, άλλες φορές προσπαθούμε να την αποφύγουμε με κάθε μέσο. Ωστόσο, τα λίγα αυτά λεπτά, ή και δευτερόλεπτα, μέχρι ένας από τους δύο να αυξήσει το βηματισμό του ή να αλλάξει κατεύθυνση, αρκούν για να δώσουν νόημα στο περίπατο μας. Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει μια κλασσική συνύπαρξη άγνωστων περαστικών, συμπληρώνοντας τη με κάθε πιθανή σκέψη που περνάει από το μυαλό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ