Πώς θα ήταν η καθημερινότητα με 3 δευτερόλεπτα καθυστέρηση λόγω «κακής σύνδεσης» - Ενα χιουμοριστικό πείραμα - iefimerida.gr

Πώς θα ήταν η καθημερινότητα με 3 δευτερόλεπτα καθυστέρηση λόγω «κακής σύνδεσης» - Ενα χιουμοριστικό πείραμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις εθελοντές παίρνουν μέρος σε ένα φανταστικό πείραμα, που αφορά στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι χρήστες στο διαδίκτυο, την καθυστέρηση. Η ιδιαίτερη δοκιμασία σκοπό είχε να αντικατοπτρίσει το διαδικτυακό delay στην πραγματική ζωή, με μικρές δόσεις χιούμορ στην κατά τα άλλα εκνευριστική καθυστέρηση.Επόμενο στάδιο ήταν να φορέσουν τον ειδικό για την περίσταση εξοπλισμό της συσκευής «Oculus Rift», η οποία έδινε την δυνατότητα στον χρήστη μέσω ενός πρόσθετου εξοπλισμού, του Raspberry Pi, να έχει καθυστερημένη αντίληψη των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω του. Με την κανονική καθυστέρηση να είναι 1/3 του δευτερολέπτου και την μέγιστη να φτάνει τα 3 δευτερόλεπτα.

Αν και πρόκειται για μία έξυπνη διαφημιστική προσπάθεια σουηδικής εταιρίας για υψηλές ταχύτητες σερφαρίσματος με το όνομα «Living with lag», το βίντεο έχει κυρίως διασκεδαστικό χαρακτήρα, αφού οι τέσσερις θαρραλέοι παίκτες επιδίδονται σε δραστηριότητες όπως πινγκ-πονγκ, μαγειρική, χορό και μπόουλινγκ με πολλά δευτερόλεπτα καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ