Βουτιά στο απόλυτο κενό: Τα 39 χιλιόμετρα ελεύθερης πτώσης μέσα από τα μάτια του ανθρώπου που την επιχείρησε - iefimerida.gr

Βουτιά στο απόλυτο κενό: Τα 39 χιλιόμετρα ελεύθερης πτώσης μέσα από τα μάτια του ανθρώπου που την επιχείρησε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι έχουμε επιχειρήσει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών μια βουτιά από ένα ψηλό βράχο. Αλλοι με μεγαλύτερη άνεση και άλλοι με μικρότερη, άλλοι από τα τρία και άλλοι από τα δέκα μέτρα. Τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που διαρκεί η ελεύθερη πτώση οι αισθήσεις μας διεγείρονται, όλα αρχίζουν να κυλάνε ένα κλικ πιο αργά.

Οταν αυτή η βουτιά έχει ύψος... 39 χιλιομέτρων τότε πως μπορεί να είναι φαίνεται από τα μάτια του ανθρώπου που την επιχειρεί; Ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ βουτώντας από το ύψος της στρατόσφαιρας φρόντισε να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Φρόντισε παράλληλα όμως να καταγράψει πως βίωσε αυτή τη μοναδική εμπειρία. Με μία κάμερα ενσωματωμένη στη στολή του ο Αυστριακός αλεξιπτωτιστής μας δείχνει την απίθανη του διαδρομή στον αέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ