Oasis: Η ιστορία των πολυτάραχων γάμων των Gallaghers που απασχολούν τα Μέσα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες - iefimerida.gr

Oasis: Η ιστορία των πολυτάραχων γάμων των Gallaghers που απασχολούν τα Μέσα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες

Φωτογραφία/Getty Images
Φωτογραφία/Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για περίπου τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, τα αδέλφια Γκάλαχερ απασχολούν τα Μέσα, αφού έχουν ιδρύσει ένα από τα πια σημαντικά ροκ βρετανικά συγκροτήματα, τους Oasis. Ωστόσο ο Λίαμ και ο Νόελ απασχολούσαν τα Μέσα και για τις ταραχώδεις προσωπικές τους ζωές που ήταν γεμάτες από χωρισμούς, απιστίες και οικογενειακά μυστικά -και φυσικά για τον λόγο διάλυσης του συγκροτήματός τους.

Οι Sunday Times ανέφεραν ότι τα αδέλφια Γκάλαχερ -τα οποία βρίσκονται σε διαμάχη τα τελευταία 15 χρόνια- θα επανενωθούν το επόμενο καλοκαίρι για μια εμφάνιση στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου και για συναυλίες στο Heaton Park στη γενέτειρά τους, το Μάντσεστερ.

Όταν οι Times έγραψαν σχετικά στο Twitter, ο Λίαμ φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι προγραμματίζονται συναυλίες, λέγοντας σε έναν χρήστη στο X: «Τα λέμε στο μπροστινό μέρος». Το Glastonbury ελπίζει επίσης να προσελκύσει τα αδέρφια στη σκηνή της, με μια θέση headline ανοιχτή για αυτούς – αν αποφασίσουν να το επιδιώξουν.

Δείτε την ιστορία των πολυτάραχων γάμων των Gallaghers, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ oasis σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ