Κόλιν Φάρελ: Περιγράφει πώς ένιωσε όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό του ως «Πιγκουίνο» -Τρομακτική μεταμόρφωση - iefimerida.gr

Κόλιν Φάρελ: Περιγράφει πώς ένιωσε όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό του ως «Πιγκουίνο» -Τρομακτική μεταμόρφωση

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Κόλιν Φάρελ στον Πιγκουίνο
Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Κόλιν Φάρελ στον Πιγκουίνο / Φωτογραφία: Cindy Ord/WireImage; Macall Polay/Max
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κόλιν Φάρελ εξομολογήθηκε πόσο «περίεργο» ήταν να μεταμορφωθεί στον κακό ήρωα κόμικ, Πιγκουίνο, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας στο κόκκινο χαλί της Νέας Υόρκης, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, για τη σειρά που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα που έπαιξε για πρώτη φορά στην ταινία «The Batman».

Ο 47χρονος Κόλιν Φάρελ, αποκάλεσε εκπληκτική τη στιγμή της μεταμόρφωσής του σε Oz Cobb κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο κόκκινο χαλί με το PEOPLE και άλλα πρακτορεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχετε δει ποτέ γάτες να κοιτάζονται στον καθρέφτη; Πώς αναδιπλώνονται και απλά δεν ξέρουν [ότι είναι αυτοί];» είπε, προσθέτοντας: «Ήταν παράξενο».

Παρά τα δραματικά κοστούμια και το μακιγιάζ, πρόσθεσε: «Δεν είναι ότι έχασα ποτέ εντελώς την αίσθηση του εαυτού μου, αλλά ήταν πολύ δυνατό πράγμα να γνωρίζεις τον εαυτό σου με έναν συγκεκριμένο τρόπο για 45 χρόνια και να βλέπεις ένα είδωλο. Και με έκανε επίσης κατά κάποιο τρόπο να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ ταυτιζόμουν με το πώς δείχνω».

«Από τη στιγμή που κοίταξα στον καθρέφτη και τίποτα από εμένα δεν ήταν εκεί, τότε, είχα περισσότερο κενό από ό,τι έχω συνήθως [πηγαίνοντας] στη δουλειά», πρόσθεσε, προτού αποδώσει τα εύσημα στη showrunner Lauren LeFranc και την ομάδα των σεναριογράφων της για να γεμίσουν αυτό το «κενό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν καταπληκτικό», πρόσθεσε. «Ήταν πραγματικά, πραγματικά ισχυρό. Ήταν κάτι πολύ ισχυρό και πολύ υπνωτιστικό στην εμπειρία».

Σε συνέντευξή του τον Μάιο στο The Jess Cagle Show με την Julia Cunningham, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, επαίνεσε τη δουλειά του τμήματος μακιγιάζ που τον μετέτρεψε σε μια «μαριονέτα» την οποία μπόρεσε να ζωντανέψει.

Ο Κόλιν Φάρελ ως «Πιγκουίνος»
Ο Κόλιν Φάρελ ως «Πιγκουίνος» / Φωτογραφία: Warner Bros. Pictures
Ο Colin Farrell στην πρεμιέρα της σειράς "The Penguin" στο Jazz στο Lincoln Center την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Colin Farrell στην πρεμιέρα της σειράς "The Penguin" στο Jazz στο Lincoln Center την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 /Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σταρ του Χόλιγουντ έδωσε τα εύσημα στον καλλιτέχνη Mike Marino για τη μεταμόρφωση του στον Πιγκουίνο. «Δημιούργησε αυτή την πανέμορφη μαριονέτα και εγώ κατάφερα να της δώσω ψυχή και ήταν χαρά μου», είπε ο Φάρελ για τον καλλιτέχνη, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ταλαντούχο ηθοποιό στην ταινία The Batman, το 2022.

Ο Κόλιν Φάρελ, δήλωσε επίσης στο Variety τον Ιανουάριο του 2023 ότι επιθυμούσε περισσότερες ευκαιρίες για να παίξει τον χαρακτήρα, αφού συνεργάστηκε με τον Marino και τον makeup artist Mike Fontaine μόνο για μια χούφτα σκηνές στο The Batman.

Ο Κόλιν Φάρελ, που υποδύεται τον Πιγκουίνο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "The Batman" το 2020
Ο Κόλιν Φάρελ, που υποδύεται τον Πιγκουίνο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "The Batman" το 2020 / Φωτογραφία: AP Photo/Jon Super

«Ειλικρινά, κάθε σκέψη που είχα για μια εκτεταμένη σειρά είχε να κάνει με τη δουλειά του Mike Marino. Απλά ήξερα ότι υπήρχαν τόσα πολλά που μπορούσα να κάνω με αυτό - να το μεγαλώσω, να το μικρύνω», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το τρέιλερ της σειράς «Ο Πιγκουίνος»:

Η σειρά παραγγέλθηκε κατευθείαν τον Μάρτιο του 2022, σχεδόν αμέσως μετά την προβολή της μεταφοράς του υπερήρωα με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στους κινηματογράφους.

Αν και ο Batman του Pattinson δεν θα είναι στη σειρά, στη σειρά των οκτώ επεισοδίων πρωταγωνιστούν οι Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Clancy Brown και Michael Zegen.

«Ο Πιγκουίνος» συνεχίζει αμέσως μετά τα γεγονότα του «The Batman» και δείχνει πώς ο Οζ προσπαθεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον υπόκοσμο της Γκόθαμ Σίτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το The Penguin έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο HBO και στο HBO Max.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ