Η Ελληνίδα κειμενογράφος του Μπάκιγχαμ στο iefimerida για το πώς πραγματικά είναι Κάρολος, Κέιτ -Χωρίζουν Μέγκαν-Χάρι; - iefimerida.gr

Η Ελληνίδα κειμενογράφος του Μπάκιγχαμ στο iefimerida για το πώς πραγματικά είναι Κάρολος, Κέιτ -Χωρίζουν Μέγκαν-Χάρι;

Η Ανδριάνα Μανέττα, η οποία εργάζεται ως γλωσσολόγος-επικοινωνιολόγος στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας
Η Ανδριάνα Μανέττα, η οποία εργάζεται ως γλωσσολόγος-επικοινωνιολόγος στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΥ

Δημιουργός περιεχομένου και κειμενογράφος του επίσημου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, για τα 70 χρόνια της βασιλείας της, και για ντοκιμαντέρ που αφορούν τον βασιλιά Κάρολο, η Ανδριάνα Μανέττα εργάζεται στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και μιλάει στο iefimerida για τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Με καταγωγή από τη Ρόδο και την Κύπρο, η Ανδριάνα Μανέττα ήρθε στην Αθήνα σε ηλικία 18 ετών για να σπουδάσει Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και σήμερα εργάζεται ως γλωσσολόγος-επικοινωνιολόγος στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη και χρειάστηκε να «χτίσει» ένα πλούσιο βιογραφικό με σπουδές και μεταπτυχιακά, μεταξύ άλλων στο marketing & communications, Essential managment skills, strategy and operations, human resource management.

Ανήσυχο πνεύμα, εξακολουθεί να είναι μαθήτρια, καθώς πρόσφατα επιλέχθηκε από το Harvard για μεταπτυχιακό στο τμήμα leadership principals.

Ωστόσο, η μεγάλη της αγάπη είναι το project που έχει αναλάβει για τα Δωδεκάνησα, το «Greek festival», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2024. Το συγκεκριμένο project έχει ως στόχο τη ανάδειξη των Δωδεκανήσων μέσα από τα έθιμα του τόπου, τις ομορφιές και φυσικά την πλούσια γαστρονομία.

Από το όμορφο νησί της Ρόδου, η Ανδριανή μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φιλολογία και ξεκίνησε να γράφει λόγους για πολιτικά πρόσωπα, ενώ εργάστηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία και βρέθηκε στην οργάνωση παραγωγής πίσω από μεγαλεπήβολα projects, τα οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με το NLP, παρακολουθώντας σεμινάρια των γκουρού του είδους, όπως ο Τόνι Ρόμπινς, και, όπως θα μου πει, «μου άλλαξαν τον τρόπο σκέψης μου, μαθαίνοντας να κάνω το άγχος και την πίεση φίλους μου και να εστιάζω στο θετικό».

Η Ανδριάνα Μανέττα μετακόμισε μόνιμα στην Αγγλία στις αρχές της πανδημίας του covid-19, έπειτα από πρόταση για στελεχική θέση στην Amazon, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση των πωλήσεων, και η επόμενη δουλειά της ήταν να αναλάβει το τμήμα HR για το τότε υγειονομικό σύστημα της Αγγλίας.

Όπως θα μου πει η ίδια στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, η μετακόμισή της στη βρετανική πρωτεύουσα ήταν μονόδρομος.

«Ήμουν επιχειρηματίας στην Ελλάδα, είχα αναλάβει μεγάλες διοργανώσεις, δίνοντας μεγάλα ποσά σε προκαταβολές, που δεν κατάφερα να πάρω πίσω τα χρήματα, είχα μια πετυχημένη εταιρεία διοργάνωσης φεστιβάλ, συν μια ταξιδιωτική εταιρεία, και, επιπλέον, είχα επενδύσει σε έναν πολυχώρο στο Γκάζι, όπου μόλις ξεκίνησε η πανδημία με διέλυσε οικονομικά και είχα ξεκινήσει να έχω πολλά λειτουργικά έξοδα. Έτσι, ήταν μονόδρομος η επαγγελματική πρόταση που είχα για την Αγγλία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς η Ανδριάννα Μανέττα κέρδισε την θέση στο Μπάκιγχαμ

Λίγο καιρό αργότερα θα περνούσε από εξονυχιστικά interviews, διεκδικώντας μια θέση ως κειμενογράφος (και όχι μόνο) της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Ελληνίδα κειμενογράφος Ανάκτορα ΜΠάκιγχαμ
Η Ανδριάνα Μανέττα συμμετείχε στο επίσημο ντοκιμαντέρ του βασιλιά Καρόλου, που αναμένεται να προβληθεί την ημέρα της στέψης του στην Ελλάδα και σε πολλά κρατικά κανάλια ανά τον κόσμο.



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς βρέθηκες να εργάζεσαι στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και ποια διαδικαστικά ακολουθήθηκαν;

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι το μεγαλύτερο brand στον κόσμο. Χρησιμοποιεί 600 υπαλλήλους στα δύο παλάτια και 200 εξωτερικούς συνεργάτες, όπου οι περισσότεροι εργάζονται στον τομέα της επικοινωνίας και είναι χωρισμένοι σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα.

Η συνεργασία μου με τη βασιλική οικογένεια προέκυψε μετά από εξάμηνη διαδικασία, περιλαμβάνοντας τρία στάδια συνεντεύξεων. Επιπλέον, ήθελαν να δουν τον τρόπο γραφής μου, προηγούμενα projects, συστατικές επιστολές και άδεια εργασία, λόγω του Brexit.

Ο ρόλος μου είναι δημιουργός περιεχομένου και κειμενογράφος ντοκιμαντέρ που αφορούν τον εν ενεργεία κάτοχο του στέμματος, και καμπάνιες, προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικό υλικό που αφορά τόσο τον βασιλιά όσο και τα παλάτια που ανήκουν στη βασιλική οικογένεια, και υπεύθυνη στρατηγικής Μάρκετινγκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο ήταν το πρώτο project που σου ανέθεσαν και πώς από εξωτερική συνεργάτις έγινες μόνιμη υπάλληλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας;

Το πρώτο project ήταν ένα διαφημιστικό για τα παλάτια, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο όπως μπορεί να ακούγεται, γιατί εκείνη την περίοδο είχαν βγει στη δημοσιότητα τα σκάνδαλα με τα πάρτι, εν μέσω κορωνοϊού, του Μπόρις Τζόνσον, και τα σκάνδαλα του πρίγκιπα Άντριου. Όλα αυτά σε περίοδο προετοιμασίας για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στη συνέχεια, μου ανέθεσαν το διαφημιστικό για τον εορτασμό. Το έφερα εις πέρας, έμειναν ικανοποιημένοι, και εκεί διαπίστωσαν πως δεν τους συμφέρει να μου αναθέτουν projects, αλλά να μου κάνουν μόνιμη πρόταση συμφωνίας για τέσσερα χρόνια, όπως κι έγινε.

Η βασίλισσα Ελισάβετ / Φωτογραφία: AP Images
Η βασίλισσα Ελισάβετ / Φωτογραφία: AP Images
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τη μόνιμη συνεργασία, το πρώτο project που ανέλαβα ήταν το επίσημο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, για τα 70 χρόνια της βασιλείας της.

Δυστυχώς, όταν παραδώσαμε το τελικό ντοκιμαντέρ στην πριγκίπισσα Άννα, η βασίλισσα είχε φύγει από τη ζωή. Χρειάστηκε πάρα πολλή δουλειά και μεγάλη έρευνα για να γίνει το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, και ταυτόχρονα μου ανέθεταν νέες δουλειές και δεν έλεγα ποτέ «όχι». Δεν είχα καν ωράρια.

Το τελευταίο project ήταν το εφετινό διαφημιστικό για το Royal Ascot, τις βασιλικές ιπποδρομίες, που κοσμεί όλες τις στάσεις της Αγγλίας. Επίσης, συμμετείχα στο επίσημο ντοκιμαντέρ του βασιλιά Καρόλου, που αναμένεται να προβληθεί την ημέρα της στέψης του σε πολλά κρατικά κανάλια. Στην Ελλάδα θα παιχτεί από την κρατική τηλεόραση στις 6 Μαΐου, στις 4.00 το απόγευμα.

Η γνωριμία της Ελληνίδας κειμενογράφου με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Πρόλαβες να γνωρίσεις από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ; Τι σου είχε κάνει μεγαλύτερη εντύπωση;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, την είχα γνωρίσει! Αρχικά, είχαμε κλείσει δύο συναντήσεις από κοντά, οι οποίες όμως ακυρώθηκαν γιατί ασθένησε δύο φορές από κορωνοϊό. Γενικότερα, τον τελευταίο χρόνο της ζωής της, που κι εγώ ξεκίνησα τη συνεργασία με τη βασιλική οικογένεια, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τη συναντήσει οποιοσδήποτε, εκτός αν ήταν αρχηγός κράτους ή αν υπήρχε κάποια σημαντική συνάντηση.

Εγώ τη συνάντησα στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην έναρξη του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, όπου έκανε πολύ χιούμορ για την παρουσία της στην εκδήλωση και έκανε σχόλιο για το ντοκιμαντέρ. Ο λόγος που έχω συναντήσει μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως τον βασιλιά Κάρολο, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, είναι πάντα στα πλαίσια των συσκέψεων για να παρουσιάσουμε κάτι από τα projects που έχουμε ή να πάρουμε την έγκρισή τους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, είχε πολύ απλό τρόπο να φέρεται, αυτοσαρκαζόταν, είχε ωραία αίσθηση του χιούμορ, ήταν τολμηρό, θα έλεγα, το χιούμορ της και σε εξέπληττε ευχάριστα. Ήταν ένας πολύ απλός άνθρωπος, πιο απλός από ό,τι θα περίμενε κάποιος λόγω της θέσης της, και είχε το ταλέντο να σε κάνει να νιώθεις οικεία απέναντί της. Θεωρώ ότι ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα, ήταν ιδιαίτερα ήρεμη και εκ φύσεως φωτεινή. Βλέπω τη διαφορά μεταξύ της βασίλισσας Ελισάβετ και του Καρόλου, ο οποίος είναι εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας.

Φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας από τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ / AP Images
Φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας από τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ / AP Images
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στον Κάρολο δεν αρέσει να βγαίνουν δημόσια τα προσωπικά του θέματα... Είναι κλειστός χαρακτήρας»

Πώς είναι ο βασιλιάς Κάρολος από κοντά;

Πολύ πιο αποστασιοποιημένος και ένας χαρακτήρας πολύ μετρημένος, που δεν επιτρέπει πολλά-πολλά. Σε σχέση με τη μητέρα του, ο βασιλιάς Κάρολος είναι πιο αυστηρός, τυπολάτρης, βρίσκεται πάνω από κάθε διαδικασία, επιβλητικός σε ό,τι αφορά τις απόψεις του και πώς θέλει να γίνουν τα πράγματα. Πρόκειται για έναν κλειστό άνθρωπο. Εμπιστεύεται ελάχιστα άτομα -μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού-, στα οποία λύνεται, δείχνοντας την προσωπικότητά του. Σε όλους τους άλλους κρατάει την ίδια απόσταση.

Ο ίδιος κινείται με διαφορετικό τρόπο από τη μητέρα του, έχοντας έντονες θέσεις και σπάζοντας πρωτόκολλα της μοναρχίας που υπήρχαν πάνω από 1.000 χρόνια. Δεν είναι τόσο επικοινωνιακός, δεν του αρέσει να κάνει δηλώσεις. Έχει περάσει δύσκολα, υπήρχαν πολλά γεγονότα και πρόσωπα που τον επισκίασαν για πάρα πολλά χρόνια, ο ίδιος δεν έπαιρνε θέση, οπότε νιώθει πως αν ανοίξει αυτό το κουτί ανοίγει νέος κύκλος και θα πρέπει συνέχεια να απαντάει, ενώ στο τέλος θα γράφει ο καθένας αυτό που θέλει.

Ένας κλειστός άνθρωπος, όπως ο βασιλιάς Κάρολος, πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μίλησαν δημόσια για θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια; Ήταν μεγάλο πλήγμα για τον ίδιο;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο βασιλιάς, όπως και η μητέρα του (η βασίλισσα Ελισάβετ) προσπάθησαν πάρα πολύ να μη γίνει όλο αυτό που ακολούθησε με τον πρίγκιπα Χάρι. Από εκεί και πέρα ένας από τους λόγους που σιωπά και δεν πήρε δημόσια θέση ήταν γιατί δεν ήθελε να διευρυνθεί περισσότερο το θέμα. Φυσικά, ο ίδιος πληγώθηκε πολύ, όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι ήταν από τα αγαπημένα της εγγόνια.

Έχω δει πολλά αρχεία... Λόγω δέσμευσης πολιτικής απορρήτου δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα, ωστόσο θα σου πω πως παρόλο που ο βασιλιάς Κάρολος είναι αυστηρός, εκεί που πρέπει έχει πάρει θέση. Γι' αυτό είναι και απόλυτος στη θέση που θα δοθεί στον πρίγκιπα Χάρι στην τελετή της Στέψης, αλλά και αναφορικά με τους τίτλους, τα χρήματα που προκλητικά και με λάθος τρόπους προσπαθεί η Μέγκαν να επιβάλει. Ο βασιλιάς Κάρολος στις μεταξύ τους επιστολές έχει πάρει ξεκάθαρη θέση.

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα φοράει στρατιωτική στολή στη Στέψη...»

Ίσχυε το δημοσίευμα πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήθελαν να δουν πού θα καθίσουν στην τελετή Στέψης, τι ρόλους και τι προνόμια θα έχουν, προκειμένου να δώσουν το «παρών»;

Εννοείται! Υπήρξε μια σειρά επικοινωνιών από τον πρίγκιπα Χάρι με το παλάτι. Γιατί και το παλάτι είχε ανησυχία μη χαθεί η εστίαση από τον σκοπό της ημέρας και γίνει το επίκεντρο η παρουσία του Χάρι. Ήταν απόλυτοι εξ αρχής πως ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα έρθει ως ενεργό βασιλικό μέλος, αφού δεν είναι, οπότε δεν θα κάθεται με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά πολύ πίσω. Είναι απόλυτοι στον τηλεοπτικό χρόνο που θα φανεί, δηλαδή για ελάχιστα δευτερόλεπτα στην είσοδο, δεν θα φοράει τη στρατιωτική του στολή, δεν θα χαιρετήσει από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, και του δίνουν το δικαίωμα να παραστεί στο επίσημο δείπνο, αλλά να φύγει από ξεχωριστή έξοδο και χωρίς να παραστεί σε άλλες επίσημες εκδηλώσεις. Βέβαια, ο ίδιος θέλει να φύγει, μιας και είναι τα γενέθλια του γιου του, Άρτσι, συν οι τεταμένες σχέσεις με τη Μέγκαν Μαρκλ, γιατί φαίνεται πως χωρίζουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Ελληνίδα που εργάζεται στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ
Η Ελληνίδα που εργάζεται στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Η επιστολή που έστειλε η Μέγκαν στον βασιλιά Κάρολο

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία πως Χάρι και Μέγκαν περνάνε σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει κάποια ενημέρωση;

Δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση. Όμως, έχουμε επίσημη πληροφόρηση ότι κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες και λειτουργούν με ξεχωριστές ατζέντες.

Πριν από έναν μήνα η Μέγκαν έκανε μια προσπάθεια, μέσω επιστολής προς τον βασιλιά, να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους τους κατηγόρησε για ρατσισμό, και να απαιτήσει χρηματικό ποσό για τη θητεία της ως πριγκίπισσα. Η κίνησή της εξόργισε τον βασιλιά, ο οποίος ήταν κάθετος, και της απάντησε πως δεν χρωστάει τίποτα ούτε προς την ίδια ούτε προς τα παιδιά της. Σαφέστατα δεν είναι ο τρόπος αυτός να τα επιδιώξει όλα αυτά. Φαίνεται πως ήταν από τα πράγματα που έφερε την τελική ρήξη στη σχέση του ζευγαριού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε περίπτωση χωρισμού του ζευγαριού, έχει γίνει συζήτηση ώστε ο πρίγκιπας Χάρι να επιστρέψει από την Αμερική;

Αν δούμε επίσημη ανακοίνωση χωρισμού εικάζω ότι θα προσπαθήσει να επιστρέψει, γιατί τι θα μπορούσε να κάνει στην Αμερική. Από την άλλη, ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά και εκεί πάνω πάτησε η Μέγκαν.

Σίγουρα θα χρειαστεί βοήθεια και σωστή διαχείριση, δεν ξέρω πού θα καταλήξει όλο αυτό. Περιμένω κι εγώ να δω πώς θα γίνει η διαχείριση και η ανακοίνωση. Προσωπικά, πιστεύω θα τον στηρίξουν, θα του δώσουν κάποιον ρόλο και σπίτι δικό του. Ενδιαφέρον θα έχει και το μεταξύ τους κομμάτι, εξαρτάται από το προγαμιαίο συμβόλαιο που έχουν κάνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο βασιλιάς προστατεύει πολύ τη σύζυγό του»

Γράφτηκε στον Τύπο πως ο πρώην σύζυγος της Καμίλα θα παραστεί στη Στέψη. Ισχύει;

Η Καμίλα έχει καλέσει όλη την οικογένειά της και τα εγγόνια της θα έχουν κι έναν μικρό ρόλο. Ο βασιλιάς την προστατεύει πάρα πολύ, δείχνει την αγάπη του, και στην τελετή της Στέψης τής έχει δώσει απόλυτη ελευθερία από το να επιλέξει τι θα βάλει, ποιος θα τη συνοδεύσει, ποια μέλη της οικογένειάς της θα παραστούν.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα / Φωτογραφία: AP Images
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα / Φωτογραφία: AP Images

Πώς είναι ο Γουίλιαμ με την Κέιτ; Κατά διαστήματα γράφεται στον Τύπο για απιστίες από την πλευρά του Γουίλιαμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσα πράγματα έχουν ακουστεί για το συγκεκριμένο ζευγάρι! Οι δυο τους είναι το μέλλον της μοναρχίας, καθ’ ομοίωση της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, σε μια πιο σύγχρονη/μοντέρνα εκδοχή. Πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι και είναι ιδιαίτερα ενεργοί στον ρόλο τους, με έντονη εξωτερική παρουσία. Το τελευταίο διάστημα είχαν μια μικρή αποχή και πιστεύω πως έγινε σκοπίμως, για να αποφύγουν τις δηλώσεις σχετικά με τα θέματα που αφορούσαν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους / Φωτογραφία: AP IMages
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους / Φωτογραφία: AP IMages

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πολύ αυστηρή, δεν επιτρέπει σωματική επαφή, ακόμα και με τον σύζυγό της, σε εξωτερικό χώρο, δεν είναι διαχυτική. Όσο για τις φήμες περί απιστίας, εμείς ξέρουμε πως είναι πολύ καλά μαζί. Αυτό το διάστημα κοιτάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ημέρα της Στέψης και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα παρευρεθεί ο πρίγκιπας Λούις -ίσως μόνο να παραστεί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ. Γνωρίζουμε πως στο μπαλκόνι θα βγει το βασιλικό ζεύγος, ο Γουίλιαμ με την Κέιτ και τα παιδιά τους.

Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε καθαρή επίθεση στην Κέιτ. Ενημερωθήκατε από τα Ανάκτορα πώς αντέδρασε η πριγκίπισσα της Ουαλίας;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στενοχωρήθηκαν και ενοχλήθηκαν πολύ. Δεν ξέρω τι έγινε και τι μπορεί να συζητήθηκε μέσα στο σπίτι τους, αλλά εμείς ενημερωθήκαμε από το παλάτι πως η Κέιτ στενοχωρήθηκε πάρα πολύ. Ωστόσο, δεν έπεσαν από τα σύννεφα, γιατί η βασιλική οικογένεια..., αλλά και η σύγκρουση μεταξύ του Γουίλιαμ και του Χάρι προήλθε επειδή είχαν διαπιστώσει πως η Μέγκαν δεν του ταιριάζει ως νοοτροπία και ότι μάλλον υπήρχε δόλος από τη πλευρά της, με τον Χάρι να την ακολουθεί σε όλα. Τον επηρέαζε πάρα πολύ!

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ / Φωτογραφία: AP Images
Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ / Φωτογραφία: AP Images

Η βασιλική οικογένεια ακολουθεί όλα τα τελετουργικά στην καθημερινότητά της;

Φυσικά! Είναι μέσα στη φιλοσοφία τους και με αυτόν τον τρόπο έχουν ανατραφεί. Ο βασιλιάς καθημερινά έχει πολλές υποχρεώσεις, ενημερώνεται πρώτος για τα πιο σημαντικά θέματα και είναι ο τελευταίος που θα υπογράψει για να γίνει το οτιδήποτε. Συχνά αναφέρεται πως ο ρόλος του είναι διακοσμητικός, αλλά δεν ισχύει. Είναι πολύ ενεργός σε θέματα οικονομίας, εξωτερικής πολιτικής, διπλωματίας και το πρόγραμμά του είναι πολύ αυστηρό. Όσο για τα τελετουργικά, από το πρωινό μέχρι το απογευματινό τσάι και το δείπνο, εννοείται πως είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού του προγράμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ