Ξεκίνησαν σχεδόν από το μηδέν.
Από ένα κατάστημα, ως ένας παραδοσιακός φούρνος, και σήμερα, μετά από χρόνια προσπαθειών και σκληρής δουλειάς κατάφεραν να αναδειχθούν σε ισχυρές αλυσίδες με πολλές δεκάδες καταστήματα και γραμμές παραγωγής αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
Τα τελευταία χρόνια η αγορά του ψωμιού στην Ελλάδα έχει αλλάξει δραστικά αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό της οικονομικής κρίσης και δεκάδες καταστήματα πώλησης ψωμιού ξεφύτρωσαν στις γειτονιές της Αθήνας και όλης της χώρας.
Διαβάστε στο economistas.gr την ιστορία της «Βενέτης» και της «Καραμολέγκος» και πως κατόρθωσαν να αναπτυχθούν δυναμικά και να κυριαρχήσουν στην εγχώρια αγορά αλλά και τα σχέδιά τους για επέκταση στο εξωτερικό.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο