Ο Νεϊμάρ φόρεσε ξανά τη φανέλα της Σάντος μετά από 11 χρόνια -Μπήκε αλλαγή στο 45' και πήρε το βραβείο του MVP - iefimerida.gr

Ο Νεϊμάρ φόρεσε ξανά τη φανέλα της Σάντος μετά από 11 χρόνια -Μπήκε αλλαγή στο 45' και πήρε το βραβείο του MVP

Νεϊμάρ
Φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φίλαθλοι της Σάντος περίμεναν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του Νεϊμάρ, ο οποίος άφησε την Αλ Χιλάλ και επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Η Σάντος κατάφερε να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και ο 33χρονος σούπερ σταρ έκανε το ντεμπούτο του τα ξημερώματα στο ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Μποταφόγκο, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διάσημος άσος αγωνίστηκε με τη φανέλα με το Νο 10 και γνώρισε την αποθέωση από τους χιλιάδες φιλάθλους που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο «Βίλα Μπελμίρο», στο πλαίσιο του Campeonato Paulista, του πρωταθλήματος στην περιοχή του Σάο Πάολο.

Ο Νεϊμάρ πέρασε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους και σε μόλις 45' πρόλαβε ότι δεν... ξέχασε το άθλημα, παραλαμβάνοντας μάλιστα και το βραβείο του MVP της αναμέτρησης, που για την ιστορία έληξε 1-1 με το γκολ των γηπεδούχων να πετυχαίνει με πέναλτι ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες.

Μάλιστα, ακόμη και ο ίδιος ο Νεϊμάρ έμεινε έκπληκτος με την απόδοσή του, δηλώνοντας μετά το ματς: «Λατρεύω τη Σάντος. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που ένιωσα απόψε όταν ξαναπάτησα σε αυτό το γήπεδο. Χρειάζομαι λεπτά, αγώνες. Δεν είμαι στο 100%. Δεν περίμενα να τρέξω και να ντριμπλάρω τόσο πολύ απόψε. Νομίζω ότι θα νιώσω καλύτερα σε τέσσερα ή πέντε παιχνίδια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρασαν 11 χρόνια και 258 ημέρες από την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της αγαπημένης του Σάντος και τώρα επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, έχοντας ξεπεράσει τη ρήξη χιαστού, που τον κράτησε πολλούς μήνες εκτός δράσης.

Να σημειωθεί πως πριν πάει στην Ευρώπη και την Μπαρτσελόνα το 2013, ο Νεϊμάρ έπαιξε περισσότερους από 200 αγώνες με τη Σάντος και κέρδισε μαζί της το Copa Libertadores το 2011, πετυχαίνοντας 107 γκολ σε 177 αγώνες πρωταθλήματος, μεταξύ του 2009 και του 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεϊμάρ Σάντος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ