Σπύρος Καπράλος: Εξελέγη μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Διεθνους Ολυμπιακής Επιτροπής - iefimerida.gr

Σπύρος Καπράλος: Εξελέγη μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Διεθνους Ολυμπιακής Επιτροπής

Ο Σπύρος Καπράλος στη Σύνοδο της ΔΟΕ
Ο Σπύρος Καπράλος εξελέγη μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανώτερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας στη ΔΟΕ, κατέχει από σήμερα ο Σπύρος Καπράλος.

Ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, εξελέγη μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, στη δεύτερη μέρα της διεξαγωγής της Συνόδου στο Costa Navarino.

Ο κ. Καπράλος συγκέντρωσε 93 θετικές ψήφους έναντι 7 αρνητικών και πλέον είναι μέλος του ανώτατου οργάνου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, στο οποίο μετέχουν ο Πρόεδρος της ΔΟΕ, οι τέσσερις Αντιπρόεδροι και 10 μέλη.

Μετά την ανακοίνωση της εκλογής του από τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, ο κ. Καπράλος δήλωσε: «Αγαπητά μέλη και συνάδελφοι. Νιώθω βαθύτατα συγκινημένος για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας. Αυτό που μπορώ να πω και σε συνεργασία με το νέο Πρόεδρο δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το Ολυμπιακό κίνημα και να δουλέψω σκληρά και να υποστηρίξω όλα όσα αποφασίσαμε αυτές τις ημέρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος συνέδριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ