Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στο Ντουμπάι, επικράτησε του Σονέγκο με 2-0 σετ - iefimerida.gr

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στο Ντουμπάι, επικράτησε του Σονέγκο με 2-0 σετ

O Στέφανος Τσιτσιπάς
O Στέφανος Τσιτσιπάς / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το… δεξί μπήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά της κατηγορίας ATP 500 που διεξάγεται στο Ντουμπάι, καθώς προκρίθηκε στους «16».

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε σήμερα του Ιταλού Λορέντζο Σονέγκο με 7-6(4), 6-3, σε αγώνα για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης που είχε διάρκεια περίπου μια ώρα και 38 λεπτά, και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ. Ο Ρώσος, από την πλευρά του, επιβλήθηκε 6-1, 6-3 του Βρετανού Ντάνιελ Έβανς.

Ο Τσιτσιπάς «έσπασε» το σερβίς του Σονέγκο στο 7ο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε 4-3, αλλά ο Ιταλός «απάντησε» με break και ισοφάρισε σε 4-4. Στη συνέχεια οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-6, με αποτέλεσμα το σετ να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ, όπου ο Σονέγκο προηγήθηκε 3-0. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντέδρασε και πέρασε μπροστά με 5-3, ο Ιταλός μείωσε σε 5-4, αλλά ο Τσιτσιπάς έφτασε στο 7-4 και πανηγύρισε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ οι δύο «μονομάχοι» κρατούσαν το σερβίς τους μέχρι και το 7ο γκέιμ, όπου ο Τσιτσιπάς προηγούνταν 4-3. Τότε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε break και πανηγύρισε το 5-3, πριν «κλείσει» με love game το σετ και το ματς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέφανος Τσιτσιπάς τένις Ντουμπάι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ