Ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα από την Ισπανία ορίστηκε να διευθύνει τη ρεβάνς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πρόκειται για έναν έμπειρο διαιτητή, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, ο οποίος έχει σφυρίξει τέσσερις φορές σε ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. τρεις νίκες για τους «μερένχες» και μία νίκη για τους Καταλανούς).
Η ομάδα του Ισπανού και το παρελθόν με τους «αιώνιους»
Ο 42χρονος ρέφερι θα έχε βοηθούς τους Ντιέγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια, Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Σότο Γκράντο Θέσαρ με τον Παπαδόπουλο.
Ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα είχε διευθύνει το καλοκαίρι το Παναθηναϊκός-Λανς (2-0) και παλαιότερα το Ολυμπιακός-Πλζεν (4-0), αλλά και το Παναθηναϊκός-Καμπάλα (1-0).
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο