Κύπελλο Αγγλίας: Στο νοσοκομείο μετά από κλωτσιά στο κεφάλι ο Ματετά της Κρίσταλ Πάλας [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Αγγλίας: Στο νοσοκομείο μετά από κλωτσιά στο κεφάλι ο Ματετά της Κρίσταλ Πάλας [βίντεο]

Στο νοσοκομείο μετά από κλωτσιά στο κεφάλι ο Ματετά της Κρίσταλ Πάλας
Στο νοσοκομείο μετά από κλωτσιά στο κεφάλι ο Ματετά της Κρίσταλ Πάλας / Φωτογραφία: X
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλος επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Ζαν Φιλίπ Ματετά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας.

Το παραπάνω συνέβη μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Μίλγουολ, Λίαμ Ρόμπερτς, σήμερα (1/3) σε αγώνα για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Selhurst Park».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρόμπερτς έλαβε κόκκινη κάρτα, μετά από έλεγχο VAR, αφού βγήκε από τη γραμμή του για να απομακρύνει μια μακριά μπάλα και χτύπησε τον Ματετά στο κεφάλι με τις τάπες των παπουτσιών του.

Ο Γάλλος Ματέτα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα για την Πάλας της Premier League με 15 γκολ σε 33 εμφανίσεις, έλαβε οξυγόνο στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης διακοπής προτού μπει σε ασθενοφόρο και μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αντικαταστάθηκε από τον Έντι Ν' Κέτια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Αγγλίας Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ