Euroleague: Ο Λάρκιν «υπέγραψε» το διπλό της Αναντολού Εφές στο Μόναχο και ο Πάντερ «εκτέλεσε» την... πρώην του - iefimerida.gr

Euroleague: Ο Λάρκιν «υπέγραψε» το διπλό της Αναντολού Εφές στο Μόναχο και ο Πάντερ «εκτέλεσε» την... πρώην του

Μπάγερν-Εφές, Euroleague
Μπάγερν-Εφές, Euroleague / Φωτογραφία: X
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Σέιν Λάρκιν (25π., 4/8 τρίπ.) να «μιλάει» στο φινάλε με ένα καθοριστικό τρίποντο και 2/2 εύστοχες βολές, η Αναντολού Εφές πήρε τεράστιας αξίας νίκη με 97-92 στο «Sap Garden» του Μονάχου κόντρα στην Μπάγερν, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague.

Έτσι, βελτίωσε το ρεκόρ της στο 15-14, μένοντας «ζωντανή» στη μάχη για την είσοδό της στα play in. Στον αντίποδα οι Βαυαροί «έπεσαν» στο 17-12 κι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν «κεφάλι» απ’ τη Μονακό στη μάχη για την 4η θέση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αναντολού είχε ένα «εκρηκτικό» πρώτο ημίχρονο με τον Ροντρίγκ Μπομπουά να «πυροβολεί» από παντού και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 14 ποντων (51-37). Η Μπάγερν «αντέδρασε» στην τρίτη περίοδο και με επιμέρους 30-14 πέρασε μπροστά στο σκορ, όμως στο τέλος ο Λάρκιν έκανε τη… διαφορά για την τουρκική ομάδα. Δεν έφτασαν για την πολύ άστοχη στο φινάλε Μπάγερν οι 18 πόντοι του Κάρσεν Έντουαρντς και οι 18 του Βάιλερ-Μπαμπ.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 37-51, 67-65, 92-97

Νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Παρτιζάν

Με τον Κέβιν Πάντερ να παίρνει… φωτιά απ’ τα μέσα της δεύτερης περιόδου, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους (5/8 τρίπ.) και να «εκτελεί» την… πρώην του Παρτίζαν, η Μπαρτσελόνα νίκησε με τους Σέρβους με 87-80 και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 16-13, αγγίζοντας την πρώτη εξάδα της βαθμολογία της Euroleague.

Η Παρτίζαν (έπεσε στο 15-14) είχαν σε φοβερή βραδιά τους Αιζάια Μάικ (16π.) και Στέρλινγκ Μπράουν (16π., 4/7τρίπ.) και προηγήθηκε στο σούπερ παραγωγικό πρώτο δεκάλεπτο με 32-25. Ένα απιθανο σερί 22-5 της «Μπάρτσα», ανέτρεψε τα δεδομένα στη δεύτερη περίοδο, με τους Καταλανούς να διατηρούν τον έλεγχο ως το φινάλε, παρά το γεγονός ότι οι Σέρβοι πλησίασαν στο καλάθι (77-75) 3,5 λεπτά πριν το φινάλε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δεκάλεπτα: 25-32, 54-41, 73-67, 87-80

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ