Euroleague: Επίδειξη δύναμης από τον Ερυθρό Αστέρα, διέλυσε 88-52 τη Βίρτους στο Βελιγράδι - iefimerida.gr

Euroleague: Επίδειξη δύναμης από τον Ερυθρό Αστέρα, διέλυσε 88-52 τη Βίρτους στο Βελιγράδι

Ο Πετρούσεφ του Ερυθρού Αστέρα
Ο Πετρούσεφ του Ερυθρού Αστέρα / Φωτογραφία ΑΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ερυθρός Αστέρας, που «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες 88-52 τη Βίρτους στο Βελιγράδι για την Euroleague.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανέβηκε στο 18-13 και κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στα play off της Euroleague καθώς βρίσκεται στην 5η θέση. Αδιάφορη η Βίρτους, παραμένει προτελευταία με 7-24.

Μία ήταν η ομάδα που καιγόταν για τη νίκη κι αυτό έγινε σαφές από το πρώτο λεπτό. Με αιχμή του δόρατος τους Νταβίντοβατς, Πετρούσεφ και με ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού, οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα, αύξησαν τη διαφορά και «πέταξαν» εκτός παιχνιδιού τους Ιταλούς γύρω στο μέσον της δεύτερης περιόδου όταν έφτασαν το... χάσμα στο +28 (45-17). Το υπόλοιπο της αναμέτρησης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη διαφορά να... εκτοξεύεται στο +33 στο 24ο λεπτό (60-27) και να «καταλήγει» στο +26, με το τελικό 88-52. Ο Σφαιρόπουλος είχε τη δυνατότητα να μοιράσει το χρόνο στους 12 παίκτες του, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Νταβίντοβατς (17 με μόλις ένα άστοχο σουτ), Πετρούσεφ (16 με 4ρ. και 6ασ.) και ΜακΙντάιρ (11). Απελπιστικά μόνος ο Σενγκέλια για τη Βίρτους με 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 28-11, 51-27, 69-37, 88-52

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ερυθρός Αστέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ