Aταμάν: «Θέλουμε μία νίκη ακόμη για να είμαστε στην τετράδα» - iefimerida.gr

Aταμάν: «Θέλουμε μία νίκη ακόμη για να είμαστε στην τετράδα»

Ο Εργκίν Αταμάν στη νίκη επί της Μακάμπι
Ο Εργκίν Αταμάν στη νίκη επί της Μακάμπι / Φωτογραφία INTIME
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Εργκίν Άταμαν παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR έπαιξε κακό μπάσκετ για 35 λεπτά, όμως στο τέλος μέσω της άμυνας και την προσωπικότητα κάποιων παικτών, πήρε τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Εργκίν Άταμαν:

«Για 35 λεπτά παίξαμε απαίσιο μπάσκετ! Όταν χάναμε με 15 πόντους, αρχίσαμε να πιέζουμε, να παίζουμε πιο επιθετικά, γιατί καταλάβαμε ότι χάνουμε το παιχνίδι. Κάναμε καλές άμυνες και επίσης στην επίθεση βρήκαμε σκορ με το παιχνίδι μας, με τα πικ εν ρολ, το ένας εναντίον ενός και επιστρέψαμε.

Είναι θαύμα που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι γιατί όπως είπα, για 35 λεπτά δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Στο τέλος βάλαμε πολλή ενέργεια, μας πήγαν καλά τα πράγματα. Για εμάς, είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη εδώ. Όλα πήγαν άσχημα για εμάς απόψε. Έπρεπε να περιμένω αυτή τη… φωτιά που ήθελα να δω απ’ τους παίκτες μου.

Επιστρέψαμε με κάποια σημαντικά καλάθια του Μήτογλου του Χουάντσο και φυσικά με τον Κέντρικ Ναν που άρχισε να παίζει κανονικά στην επίθεση. Ο Σλούκας έκανε ένα απ’ τα χειρότερα παιχνίδια του, αλλά είναι εξαιρετικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει πολύ καλύτερα στο ΟΑΚΑ. Στόχος μας να είμαστε στην τετράδα και θέλουμε μία νίκη ακόμη για να το πετύχουμε.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Εργκιν Αταμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ