Asteras AKTOR-ΑΕΚ 0-3: Πέρασε από την Τρίπολη η Ένωση και πάει για τους «τελικούς» με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Asteras AKTOR-ΑΕΚ 0-3: Πέρασε από την Τρίπολη η Ένωση και πάει για τους «τελικούς» με τον Ολυμπιακό

Asteras AKTOR-ΑΕΚ, Super League
Asteras AKTOR-ΑΕΚ, Super League / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ήταν κυριαρχική κι άκρως αποτελεσματική στην Τρίπολη, μετέτρεψε σε… παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι με τον Αστέρα AKTOR κι έφτασε σε μία εμφατική νίκη με 3-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Πλέον ετοιμάζεται για τα δύο σερί μεγάλα ματς με τον Ολυμπιακό σε Κύπελλο (26/2, Φάληρο) και πρωτάθλημα (2/3, OPAP Arena) που θα «ξεκαθαρίσουν» πολλά στη μάχη για τους δύο εγχώριους τίτλους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Γκατσίνοβιτς (64'), Ελίασον (76') και Πιερό (80') «καθάρισαν» για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που πέρασε από μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόταν κι ετοιμάζεται με πολύ καλή ψυχολογία για την τελική ευθεία της σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά από νωρίς και στο 2ο λεπτό είχαν την πρώτη ευκαιρία τους με το πλασέ του Ελίασον μέσα απ’ την περιοχή στο οποίο είχε «απάντηση» ο Παπαδόπουλος. Στο 11’ ο Μπαρτόλο δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 20’ από σέντρα του Χατζισαφί από τα αριστερά, ο Λιούμπισιτς πήρε την κεφαλιά χωρίς να βρει στόχο.

Στο 39’ σε εκτέλεση κόρνερ του Ρότα, ο Σιμάνσκι πήρε αφύλακτος μια ωραία κεφαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε νέα επέμβαση. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν ακόμη πιο ορμητική και βρήκε τα γκολ που έψαχνε.

Στο 64’ από βαθιά μπαλιά προς τον Πιερό και πλασέ του φορ της ΑΕΚ, ο Τριανταφυλλόπουλος πρόλαβε να διώξει πάνω στη γραμμή, όμως ο επερχόμενος Γκατσίνοβιτς έκανε το 1-0. Στην ίδια φάση μάλιστα, μετά από υπόδειξη του VAR ο διαιτητής Παπαπέτρου απέβαλλε τον Ντέλι του Αστέρα, ο οποίος στη φάση του γκολ πήγε με τις τάπες σηκωμένες πάνω στον αστράγαλο του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 76’ από υπέροχη μπαλιά του Μάνταλου στον Ελίασον, ο Σουηδός έκανε το κοντρόλ, απέφυγε τον Άλβαρες και με ωραίο έκανε το 2-0, ενώ στο 80’ ο Πιερό έδωσε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ΑΕΚ, κάνοντας το 3-0 με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Σιμάνσκι.

Στα αξιοσημείωτα, το ντεμπούτο του 22χρονου επιθετικού της ΑΕΚ Β’ Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος πέρασε στο 84’ στη θέση του Φρανζί Πιερό.

Asteras AKTOR-ΑΕΚ 0-3

Asteras AKTOR (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Καστάνιο (59’ λ.τρ. Τριανταφυλλόπουλος), Ντέλι, Χουχούμης, Άλβαρες, Γκαρσία, Αλάγκμπε, Γκονζάλες (74’ Γιαμπλόνσκι), Μπαρτόλο (56’ Ζουγλής), Χατζηγιοβάνης (56’ Κρεσπί), Τζοακίνι (56’ Μακέντα).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Μπρινιόλι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί (84 Πήλιος), Σιμάνσκι, Πινέδα (63’ Μάνταλος), Λιούμπιτσιτς (84’ Φερνάντες), Γκατσίνοβιτς (70’ Τσιλούλης), Ελίασον, Πιερό (84΄Θεοδωρίδης).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστέρας Τρίπολης αεκ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ