Επίσημο: Ο Tom Jones για μία συναυλία στον Λυκαβηττό -Πότε αρχίζει η προπώληση - iefimerida.gr

Επίσημο: Ο Tom Jones για μία συναυλία στον Λυκαβηττό -Πότε αρχίζει η προπώληση

Tom Jones
Tom Jones / apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θρυλικός Ουαλός τραγουδιστής, sir Tom Jones, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μια συναυλία, Σάββατο 21 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη διαχρονικές επιτυχίες και αξεπέραστη σκηνική παρουσία, από τον σπουδαίο τραγουδιστή που γιορτάζει 60 χρόνια μιας μοναδικής καριέρας, γεμάτης επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο πολυβραβευμένος Tom Jones με καριέρα 60 ετών

Ένας καλλιτέχνης που έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους και παραμένει μέχρι σήμερα μια εξέχουσα και επιδραστική μορφή στη μουσική βιομηχανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι δύσκολο να αναφέρεις όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια. Μερικές μόνο απ’ αυτές: It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again, Sex Bomb, She’s a Lady, Green, Green, Grass of Home και If I Only Knew. 

Ο Sir Tom Jones έχει εδραιώσει τη θέση του στην ιστορία της μουσικής ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών, γεφυρώνοντας μουσικές εποχές και είδη, αγγίζοντας κάθε γενιά και κάθε κοινό. Ένας καλλιτέχνης που ήταν πάντα αφοσιωμένος στη δύναμη του τραγουδιού και της φωνής, στοιχεία που τον έχουν αναδείξει σε έναν αληθινό θρύλο της μουσικής. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εξηντάχρονη καριέρα του κατάφερε να κερδίσει Grammy, Χρυσή Σφαίρα, Brit Award, MTV Award, Music Industry Trusts Award, το βραβείο Hitmaker από το Hall of Fame των Αμερικανών στιχουργών, ενώ μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του ήταν το 2006, όταν χρίστηκε Ιππότης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ για τις υπηρεσίες του στη μουσική, μια τιμή που κατάφερε να γιορτάσει για άλλη μια φορά το 2012, όταν εμφανίστηκε στη συναυλία του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η διαχρονικότητα του και η απήχηση του εκφράζονται και με τη συμμετοχή του τα τελευταία χρόνια ως κριτής στο The Voice UK. Έχει επίσης εμφανιστεί σε ταινίες, όπως το Mars Attacks! του Τιμ Μπάρτον και το Playhouse Presents: King of The Teds του Sky Arts. 

Ο Sir Tom Jones είναι ένας ζωντανός θρύλος και το Σάββατο 21 Ιουνίου το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αυτόν τον σπάνιο καλλιτέχνη για πρώτη φορά στην Αθήνα! 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:00 ΜΕΣΩ ΤΟΥ www.ticketmaster.gr 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tom Jones Λυκαβηττός συναυλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ