Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Παλλάς, με τα έσοδα για τους σκοπούς της «Μέριμνας» - iefimerida.gr

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Παλλάς, με τα έσοδα για τους σκοπούς της «Μέριμνας»

ρεμπουτσικα κοιταζει κατω
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Παλλάς. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη λειτουργία των δύο Συμβουλευτικών Κέντρων της «Μέριμνας» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι Φίλοι της Μέριμνας» διοργανώνουν στο Παλλάς μια μεγάλη ανοιξιάτικη συναυλία για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια της κοινωνικής της προσφοράς.

Τη Δευτέρα 7 Απριλίου προσκαλούν μία από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες μουσικούς, την Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία με τη ζεστασιά και τη συγκίνηση που χαρακτηρίζουν τις μελωδίες της, θα συμβάλει ουσιαστικά στη γιορτή που είναι αφιερωμένη στην αξία και το νόημα της ζωής των παιδιών και των οικογενειών που φροντίζει η «Μέριμνα», όταν βιώνουν απώλειες και μεγάλες προκλήσεις στη ζωή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη «Μέριμνα» τα έσοδα της συναυλίας

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη λειτουργία των δύο Συμβουλευτικών Κέντρων της «Μέριμνας» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα οποία τα τελευταία 30 χρόνια, εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει δωρεάν ψυχολογική στήριξη σε παιδιά, σε εφήβους και στις οικογένειές τους που βιώνουν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.

Μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, στη σκηνή του Παλλάς θα ανέβουν οι μουσικοί και οι πιστοί φίλοι της που συμμετέχουν στις μουσικές της περιπέτειες -εντός και εκτός Ελλάδος- καθώς και η σοπράνο Σοφία Ζόβα, μία εκλεκτή καλεσμένη, που θα ντύσει με τη ξεχωριστή της φωνή τις πολυαγαπημένες μελωδίες της Ελληνίδας βιολίστριας.

Η Δανάη Παπαδάτου, πρόεδρος της «Μέριμνας», και η Ζωή Δελατόλα, πρόεδρος των Φίλων της Μέριμνας, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στην Ευανθία Ρεμπούτσικα και στους μουσικούς που συμμετέχουν στη συναυλία, υπογραμμίζοντας: «Ανυπομονούμε να ζήσουμε σε αυτή τη μοναδική βραδιά, ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από τις μελωδίες και τα συναισθήματα που η μουσική της Ευανθίας μπορεί να μας χαρίσει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαχρονική στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους είναι ευθύνη όλων μας, όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο γύρω μας που να διακρίνεται από ενσυναίσθηση και ανθρωπιά!

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας μια ζεστή αγκαλιά φροντίδας, ώστε κάθε παιδί και οικογένεια να έχει τη στήριξη που χρειάζεται και ας απολαύσουμε τη μοναδική αυτή βραδιά!

Τραγούδι: Σοφία Ζόβα, σοπράνο. Πιάνο: Ανδρέας Συμβουλόπουλος. Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης. Κλαρινέτο: Χρήστος Καλκάνης. Τρομπέτα: Γιάννης Οικονομίδης. Τρομπόνι: Τζίμ Σταρίδας. Κρουστά: Πέτρος Κούρτης. Κρουστά: Μάκης Κρέτσης. Ντραμς: Νίκος Παπαβρανούσης. Κοντραμπάσο: Πέτρος Βαρθακούρης. Κανονάκι: Πάνος Δημητρακόπουλος.

Επιμέλεια ήχου: Νίκος Βεκύρης. Επιμέλεια φωτισμών: Γιώργος Χαραλάμπους. Παραγωγή: Pure Art.

Ημερομηνία εκδήλωσης: Δευτέρα 7 Απριλίου, ώρα 21:00, Θέατρο Παλλάς Βουκουρεστίου 5

Αγορά εισιτηρίων: pallastheater.com, more.com και στα ταμεία του θεάτρου Παλλάς.

Τιμές εισιτηρίων: VIP ζώνη: 100 ευρώ. Διακεκριμένη: 70 ευρώ. Ζώνη Α΄ 50 ευρώ. Ζώνη Β΄: 40 ευρώ. Ζώνη Γ΄: 30 ευρώ. Ζώνη Δ’ : 20 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ