O πρωθυπουργός στο «Σπίτι του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη: «Να προνοούμε και για τις πιο σκληρές υποθέσεις» - iefimerida.gr

O πρωθυπουργός στο «Σπίτι του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη: «Να προνοούμε και για τις πιο σκληρές υποθέσεις»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Σπίτι του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται με τη φιλοξενία και θεραπεία κακοποιημένων παιδιών επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην επίσκεψή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τη λειτουργία της εν λόγω δομής και συζήτησε με ψυχολόγους ανακριτικούς υπαλλήλους.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρήγορο το ότι η πολιτεία μπορεί να παρέχει σε αυτά τα παιδιά ένα πλαίσιο προστασίας

Στη συζήτησή τους ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι οι κακοποιήσεις παιδιών είναι τραγικά περιστατικά και σημείωσε πως «είναι παρήγορο το ότι η πολιτεία μπορεί, με την υποστήριξη φορέων που έχουν μεγάλη εμπειρία σε αυτό το αντικείμενο, να παρέχει σε αυτά τα παιδιά ένα πλαίσιο προστασίας».

«Πάντα θα μας αιφνιδιάζει η έκταση του ανθρώπινου δράματος, αλλά πρέπει να είμαστε εδώ να μπορούμε να προνοούμε και για τις πιο σκληρές υποθέσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ