Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη του συνεδρίαση μετά την ενίσχυσή του και την ενίσχυση του ρόλου του.
Στο Εκτελεστικό Γραφείο συμμετέχουν τόσο μέλη του κόμματος που βρίσκονται κοντά στην ηγεσία όσο και όχι μόνο, καθώς πλέον συμμετέχει και η Ολγα Γεροβασίλη. Το κεντρικό μήνυμα που θέλει να εκπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το κόμμα ενωμένο και συγκροτημένο θα δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών.
Στην ατζέντα η ανασύνταξη δυνάμεων, ο τρόπος που θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές αλλά και η στάση του κόμματος στα θέματα επικαιρότητας.
Την Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώνοντας τις αλλαγές σε κόμμα και τις δομές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή έκανε γνωστή και την ενίσχυση του Εκτελεστικού Γραφείου με την προσθήκη του Νίκου Παππά, του Ευάγγελου Αποστολάκη, της Κυριακής Μάλαμα, του Πάνου Ρήγα, του Λευτέρη Κρέτσου και του Γιάννη Μπουρνούς.
Στη θέση της Εφης Αχτσιόγλου που είχε μείνει κενή μπαίνει η Ολγα Γεροβασίλη.
Στο Εκτελεστικό Γραφείο συμμετέχουν φυσικά ο πρόεδρος του κόμματος, οι δύο γραμματείς, η Ράνια Σβίγκου και πλέον ο Γιάννης Βουλγαράκης, ο η Θεοδώρα Τζάκρη, η Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου και η Ρένα Δούρου.
Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και η νέα εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά
Παρούσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και η νέα εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά που έκανε σήμερα το ντεμπούτο της στο κόμμα, με τον ρόλο που της ανατέθηκε χθες στη θέση της Δώρας Αυγέρη.










