Στις 11 ξεκινάει η τηλεδιάσκεψη των ηγετών για Ουκρανία, με τη συμμετοχή του Κ. Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Στις 11 ξεκινάει η τηλεδιάσκεψη των ηγετών για Ουκρανία, με τη συμμετοχή του Κ. Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 11:00 έχει προγραμματιστεί η τηλεδιάσκεψη ηγετών με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμπλήρωση 3 ετών από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Το Σάββατο ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με τον οποίο συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις. Μάλιστα, στη συζήτηση που είχαν ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία και ότι σε αυτήν εναπόκειται να αποφασίσει για το αποδεκτό ειρηνευτικό πλαίσιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ