Πλακάτ για τα Τέμπη «σήκωσε» στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο Φλώρος - iefimerida.gr

Πλακάτ για τα Τέμπη «σήκωσε» στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο Φλώρος

Φλώρος πήγε με πλακάτ «όχι στη συγκάλυψη» σε επιτροπή της Βουλής
Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαύρο πλακάτ που ανέγραφε «όχι στη συγκάλυψη» τοποθέτησε στα έδρανα του Προεδρείου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην Σπαρτιάτης, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η ενέργεια του κ. Φλώρου αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της επιτροπής Γιώργου Στύλιου.

Στύλιος: Μην κάνουμε τη Βουλή «πλατεία»

Ο κ. Στύλιος ζήτησε να απομακρυνθεί το πλακάτ, όπως και έγινε, και σημείωσε προς τους βουλευτές «έχω ζητήσει από όλους από την πρώτη ημέρα που με εκλέξατε να σταθούμε στο ύψος που επιβάλλει το Κοινοβούλιο και να μην κάνουμε τη Βουλή “πλατεία”, αλλά να έχουμε όλοι τη στάση που πρέπει και συμβαδίζει με τα κοινοβουλευτικά ήθη».

Παράλληλα πρόσθεσε πως θα θέσει το ζήτημα στην Διάσκεψη των Προέδρων, λέγοντας «καταλαβαίνω ότι κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούν να συνταχθούν με την εργαλειοποίηση ενός εθνικού τραύματος, ενός τραγικού δυστυχήματος που όλους μας έχει πληγώσει και όλοι θέλουμε να λάμψει η αλήθεια και παρακαλώ να μένουμε στα θέματα της επιτροπής και με τις πράξεις μας».

Το συμβάν σημειώθηκε πριν την έναρξη της συνεδρίασης παρουσία του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέμπη Κωνσταντίνος Φλώρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ