Ο Μπελέρης στηρίζει Φειδία για αντιπρόεδρο επιτροπής -Βόζεμπεργκ: Προσωπική επιλογή - iefimerida.gr

Ο Μπελέρης στηρίζει Φειδία για αντιπρόεδρο επιτροπής -Βόζεμπεργκ: Προσωπική επιλογή

Ο Φρέντη Μπελέρης κι ο Φειδίας Παναγιώτου
Ο Φρέντη Μπελέρης κι ο Φειδίας Παναγιώτου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή του στον ανεξάρτητο Κύπριο ευρωβουλευτή Φειδία για τη θέση αντιπροέδρου νεοσύστατης επιτροπής εξέφρασε ο Φρέντης Μπελέρης.

Σε ανάρτησή του, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ σημειώνει ότι η απόφασή του αναφορικά με τη στήριξη της συγκεκριμένης υποψηφιότητας για την επιτροπή «Ασπίδα για την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία» έχει μοναδικό κριτήριο «την ελληνική καταγωγή του και τίποτα παραπάνω», ενώ για τους ισχυρισμούς του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη ότι η κίνησή του δείχνει σύμπλευση της ΝΔ με την ακροδεξιά και τον Έλον Μασκ, που κατά καιρούς έχει εκφραστεί θετικά για τον Φειδία, έκανε λόγο για «συμπλέγματα» που δεν τον αγγίζουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση Μπελέρη για τη στήριξη της υποψηφιότητας Φειδία

«Στη σημερινή (σ.σ. Δευτέρα) συνεδρίαση της νεοσύστατης Ειδικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Ασπίδα για την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία» ετέθη θέμα πληρώσεως της θέσεως του Aντιπροέδρου. Δεν υπήρχε υποψήφιος από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Επέλεξα να υποστηρίξω τον ανεξάρτητο Κύπριο Ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου, με κριτήριο αποκλειστικά την ελληνική καταγωγή του και τίποτα παραπάνω. Τα συμπλέγματα του κ. Αρβανίτη ούτε με αγγίζουν ούτε με αφορούν».

Βόζεμπεργκ: Είναι προσωπική επιλογή, δεν εντάσσεται στην πολιτική γραμμή της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας

Πάντως, η συγκεκριμένη άποψη δεν βρίσκει σύμφωνη τη Νέα Δημοκρατία, με την ευρωβουλευτή του κόμματος και προέδρου στην στην Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού, Ελίζα Βόζεμπεργκ να κάνει λόγο για «προσωπική επιλογή» που «δεν δεν εντάσσεται στην πολιτική γραμμή της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η πρόταση του Φρέντη Μπελέρη για τον Φειδία Παναγιώτου είναι προσωπική του επιλογή και δεν εντάσσεται με την πολιτική γραμμή της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας», έγραψε στο Χ (πρώην Twitter).

Λίγη ώρα αργότερα, ο Φρέντη Μπελέρης επανήλθε με νέα ανάρτηση, επιβεβαιώνοντας όσα υποστήριξε η κ. Βόζεμπεργκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ