Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Eurogroup Paschal Donohoe, στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10 το πρωί της Μ. Τετάρτης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε μια κρίσιμη γεωπολιτική και γεωοικονομική συγκυρία και εν αναμονή μιας διαπραγμάτευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο μίας εμπορικής συμφωνία συμφωνίας, που θα είναι αμοιβαία επωφελής για Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ.
Στις 12.00 θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, όπως ο ίδιος ο υπ. Άμυνας Νίκος Δένδιας έχει ανακοινώσει, θα εισηγηθεί την απόκτηση και 4ης φρεγάτας Belharra.
Στις 17.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων και του kids wallet, στο Μέγαρο Μαξίμου.