Κοντιάδης: Αυθαίρετες κατηγορίες ότι ευθύνεται η κυβέρνηση για τον υπό διερεύνηση θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - iefimerida.gr

Κοντιάδης: Αυθαίρετες κατηγορίες ότι ευθύνεται η κυβέρνηση για τον υπό διερεύνηση θάνατο του Βασίλη Καλογήρου

Ο Ξενοφών Κοντιάδης
Ο Ξενοφών Κοντιάδης / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος στις κατηγορίες που ακούγονται περί ευθυνών της κυβέρνησης για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου από τη Λάρισα δηλώνει ο Ξενοφών Κοντιάδης.

Ο συνταγματολόγος, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Κοινωνικής Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αναφέρει ότι «είναι γνωστή η σκληρή κριτική που ασκώ στην κυβέρνηση, ιδίως για θεσμικά ζητήματα. Αλλά με ενοχλεί να ακούω υπονοούμενα ή ευθείες κατηγορίες ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για τον υπό διερεύνηση θάνατο του γιού της εισαγγελέως Λάρισας».

Και συνεχίζει: «Τέτοιου τύπου αυθαίρετες κατηγορίες, που διαπιστώνω με έκπληξη ότι εκφέρονται και από νομικούς, συμπαρασύρουν στην αναξιοπιστία την κριτική που ασκείται για σοβαρές πράξεις και παραλείψεις της. Όταν χάνεται το μέτρο, ο δημόσιος διάλογος μετατρέπεται σε βούρκο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ