Ακόμα ένας ιατροδικαστής τίθεται σε αναστολή καθηκόντων με απόφαση του αρμόδιου Υπουργού Γιώργου Φλωρίδη.
Πρόκειται για τον ιατροδικαστή Λάρισας Χρήστο Κραββαρίτη, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο πειθαρχικής έρευνας και έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για ανάρμοστη συμπεριφορά και παράβαση καθήκοντος.
Η υπόθεση αφορά καταγγελία για χρηματισμό αναφορικά με την υπόθεση του Αχιλλέα Λαμπράκη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του τον Οκτώβριο του 2021. Σύμφωνα με την καταγγελία, ζήτησε ως αντάλλαγμα 10 χιλιάδες ευρώ για παραποιημένη ιατροδικαστική έκθεση.
Χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης αποφάσισε αναστολή καθηκόντων σε άλλους τρεις ιατροδικαστές, με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο